X
 
 

Миков се озъби на Кънев: И друг път сме били извън властта

13369 7
Миков се озъби на Кънев: И друг път сме били извън властта
Снимка: БГНЕС
Лидерът на БСП Михаил Миков не остане безмълвен при предизвикателството на Радан Кънев и заклейми „ваденето на партии от властта”.

Г-н Кънев, аз имам по-дълга политическа памет и този подход няма да доведе до добро. Обществото е разделено. Ние подкрепяме евроатлантическите ценности, но не приемаме евроатлантическата бедност. Без промяна на данъчното облагане например, трудно ще се доближим до Европа. Там повечето страни имат прогресивно данъчно облагане. Имаме грях като партия, но сега НАП „тълкува” закона за връщане на необлагаемия минимум (минималната заплата не се облага с данъци) по свой си начин.

Сблъсъци пред НС: "Атака" иска Волен за премиер

Група привърженици на партия „Атака” се събраха пред парламента, за да протестират срещу избора на новото правителство. Иск...

Не чухме нищо как виждате социалните неравенства от бъдещите управляващи. Сега много хора ни гледат и решават дали на следващите избори ще си променят мнението и ще гласуват. Ще подкрепим всички разумни социални политики – ще искаме ръст на обезщетенията за отглеждане на дете. Крайно неприемливо е да няма помощи „след трето дете”, захапа Миков тезата на НФСБ. Без целенасочена политика за преодоляване на социалните неравенста, бедността няма да бъде преодоляно. Ако това не бъде изпълнено, политическото съгласие няма никакво значение за хората, предупреди Миков. Той даде пример и с протестите в Белгия - "една държава, далеч по-напред в развитието си".

За финал Михаил Миков поиска да има ръст на икономиката поне толкова голям, колкото е постигнат "при условията на политическа нестабилност" на предишното правителство.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  И още дълго ще сте извън властта.
 • месара 6 месара преди 5 години Профил на трол?
  абе другарю миков , къде ви е вожда сер-гей в този толкова важен за вас бсп и дпс момент , та да му чуем пискливото гласче ? а за власт вече нито говорете нито мечтайте . анадола и москва ви чакат - приятен път !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Миков, това че се надупихте на турците ви прати в девета глуха а сега като се дупите на циганите, съвсем ще ви няма ! Ние българите се превърнахме на роби работещи за циганите. Циганско семейство с 13 деца, никой не работи. На въпрос, от какво живеете ? Отговора - от детските, като не стигат правим ново цигане и идват още пари ! Едни произвеждат зеленчуци, за да живеят, други скубат държавата !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Рамадане, ти уш си някакъв фактор в РБ, пък те няма даже като министър а твоят съюзник турчина Корморан - също . Кой ви отсвири, това тази върти опашка Кунева ли беше или алчният за пост Лукавски ?
 • ciklop50 4.1 ciklop50 преди 5 години Профил на трол?
  Това от червената психиатрия трябва да ви проведат опреснителен курс по правопис, преди да ви пуснат в нета!
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Миков вас задължително трябва да ви няма във властта защото когато управлявате съсипвате държавата!
 • рес еоод 2 рес еоод преди 5 години Профил на трол?
  и извън парламента скоро ще бъдете, пълна ревизия на управлението на БСП
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  И тоя скоро ще го болят зъбките, както го заболяха зъбите на Ицо Бисера...Май ще има втора серия на филма-БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ ????
Последно в Актуално