Ансамбъл Тракия очарова публиката в Кюстендил и Дупница

14765
Ансамбъл Тракия очарова публиката в Кюстендил и Дупница

Ансамбъл „Тракия“ изправи кюстендилската публика на крака снощи. Атрактивният концерт очарова публиката в Дупница и Кюстендил, а довечера и перничани ще могат да му се насладят в Спортна зала „Борис Гюдеров“ от 19 часа. 

За пръв път от повече от 20 години ансамбъл „Тракия“ се срещна с кюстендилската публика. Залата в Драматичен театър „Крум Кюлявков“ бе пълна и невероятните изпълнения на ансамбъла изправиха кюстендилци на крака. Публиката остана без дъх от майсторските изпълнения на музикантите, певците и танцьорите. Спектакълът поведе зрителите на вълнуваща разходка из различните етнографски области на България. Тежки македонски хора разтърсиха сцената. Красив и ефирен лазарски танц напомни на зрителите, че идва пролет. Залата избухна в аплодисменти, когато темпераментните песни и танци от шоплука раздвижиха сърцата. Красива тракийска сюита от родния край на артистите сложи впечатляващ завършек на шоуто. За близо час и половина зрителите се потопиха в красивия и магичен свят на българския фолклор, на музиката и танца. Пъстра феерия от костюми изпълни сцената, украсена със златни пендари. 

Читалище в Долна Оряховица набира средства за носии на детски ансамбъл

Акция за набиране на средства за детския си танцов ансамбъл стартира читалище „Христо Козлев" в Долна Оряховица. В него под ръков...

След невероятния успех пред публиката в Дупница и Кюстендил ансамбъл „Тракия“ се насочва към Перник. Концертът започва в 19 часа днес в Спортна зала „Борис Гюдеров“, а билети се продават на каса в сградата на Общинския младежки дом Перник. За да могат повече хора да се насладят на изпълненията на ансамбъл „Тракия“ за групови посещения, за ученици и студенти билетите са на специални цени. 

През следващия месец на красивото изкуство на танцьорите, музикантите и певците от ансамбъл „Тракия“ ще се наслади публиката в Плевен на 21.03. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com