Николай Нанков: Бъдете активни, не оставяйте друг да решава вместо вас!

1564
Николай Нанков: Бъдете активни, не оставяйте друг да решава вместо вас!
Снимка: ПП "ГЕРБ"

Бъдете активни, не оставяйте друг да решава вместо вас!, казва в клип във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ - СДС в Ловеч Николай Нанков.

"Приключи и третата предизборна кампания за тази така трудна 2021 година. Срещнахме стотици хора, сред тях имаше наши членове и симпатизанти, но и опоненти. Разяснявахме, спорихме, критикуваха ни, изслушваха ни! Никой обаче не ни каза, че не иска да говори с нас, че не иска да ни чува. Бяхме отворени за дебат. И бяхме приети", започва публикацията си в социалната мрежа той.

Нанков: Ресурсът на МРРБ е впрегнат в политическата кампания, потърпевши са обикновените хора

И в тази, трета за годината предизборна кампания, темата за пътищата в област Ловеч неотменно присъстваше в разговорите ни с хората. На...

"В предизборните ни срещи най-често присъстваха темите за доходите, за пътищата, за цената на тока, водата, хляба, лекарствата. Най-силно бе изразено желанието да продължи програмата за енергийна ефективност, а най-честият въпрос към нас беше: Кога най-после ще бъде завършена автомагистрала „Хемус“, колко дълго още трябва да чакаме, за да има Северна България своя аутобан?

Говорихме за инвеститори и инвестиции, за младите хора и за здравеопазването в малките и отдалечени населени места, за опасността от фалити на фирми, от инфлацията и стопяване на доходите на хората", продължава той.

И подчертава: "Най-болезнено и емоционално хората преживяват разделението. Как допуснахме един юмрук да разцепи народа ни. Пет години слушахме монотонни речи и нито веднъж не усетихме любовта на президента към народа, искрената му загриженост и топлина, ни каза възрастна дама от областта."

"Тази кампания беше различна. Тя бълваше омраза срещу инакомислещия, срещу политическия опонент. И дива пропаганда.

Николай Нанков за "Хемус": Щяхме да пътуваме по магистрала до Ловеч до края на 2022 година (ВИДЕО)

Кандидат-депутатът от ГЕРБ и водач на листата на партията в Ловеч Николай Нанков пусна клип на профила си във Facebook, от който става ...

Сега, на финала й, искам да призова хората да гласуват. Защото само така можем да преборим манипулациите, които се подготвят с машините. Бъдете активни, не оставяйте друг да решава вместо вас! Вярвам, че коалиция ГЕРБ-СДС ще победи. Вярвам, че ще победи НОРМАЛНОСТТА! Защото вярвам във вас!", завършва Нанков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com