X
 
 

Д-р Емил Караиванов: Трябва да умножим местата за спортуване на младите асеновградчани*

2521 1
photo of Д-р Емил Караиванов: Трябва да умножим местата за спортуване на младите асеновградчани*
Снимка: bsp.bg
“Длъжници сме на младите хора и техните интереси, особено в спорта. Асеновград винаги е имал отношение към спорта, затова е имал и има десетки талантливи спортисти. Но възможностите за по-масов спорт на повече места из града е нещо, в което трябва да инвестираме.”

Това каза д-р Емил Караиванов, кандидат за кмет на Асеновград, издигнат от "БСП за България" по време на Стрийт фитнес състезание в централния парк на града.

На спортната площадка д-р Караиванов заедно с кандидатите за общински съветници от листата на коалиция „БСП за България" – Енко Найденов, Екатерина Гешева, Анна Иванова, Петко Чирпанлиев, Ваня Гераксиева, Ваня Костадинова и Сийка Киркова, станаха съпричастни на спортното състезание, чийто организатор бе най-младият кандидат за общински съветник в листата – студента Димитър Илиев. Атрактивни забавления с анимационни герои създаваха настроение на присъстващите, докато десетки участници показаха своите умения в пет категории на стрийт фитнеса.

Изявата е част от поредицата мероприятия от спортни срещи на д-р Емил Караиванов и пореден повод той да запознае асеновградчани с акценти от платформата си за управление за мандат 2019-2023 година.

* Платена публикация в рамките на предизборната кампания за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    До откривателя на топлата вода: -Дай на младите работни места с добри заплати, иначе ще избягат от Бг и ти сам ще спортуваш на спортни площадки по проекти за милиони левове!
Последно в Актуално