X
 
 

Мая Манолова: Проблемите на София не са леви или десни

3728 19
photo of Мая Манолова: Проблемите на София не са леви или десни
Снимка: БГНЕС
"Проблемите на града не са леви или десни. Няма разлика дали ще те окрадат от левия или десния джоб. Така че очаквам подкрепа от всички столичани, които смятат, че сега се управлява непрозрачно." Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова в интервю за bTV.

По думите ѝ битката ще бъде тежка и вече е безпощадна. 

Заместничката на Манолова ще положи клетва като омбудсман

В четвъртък на заседанието на парламента доц. д-р Диана Ковачева ще положи клетва като омбудсман пред Народното събрание, предаде репор...

Манолова отрече да се е срещала с Корнелия Нинова във връзка с кметската надпревара и допълни, че очаква да я подкрепят и десни, и патриоти.

Манолова заяви, че кампанията ѝ ще се финансира с малки дарения от граждани, но не и от корпорации и фирми.

Кандидатът за кмет на София заяви още, че първите три неща, които ще направи, ако влезе в Столична община ще бъдат - да я отвори за гражданите, да довърши по-най-бързия начин детската площадка през бл. 13 в кв. "Овча купел" 2 и да отключи спортното игрище в с. Кривина.

"Надявам се цялата кампания да се проведе по смислен и достоен начин. Другото е обидно за хората. Битката е агресивна, с компромати, с опити да бъда натискана, дискредитирана и аз и моето семейство. От страна на опонента не се очаква позитивна кампания", каза още тя и допълни, че ГЕРБ са започнали с черна и мръсна кампания.

Анелия и Криско в комитета, който ще издигне Манолова за кмет

Олимпийският шампион по борба Армен Назарян, рапърът Криско, фолкпевицата Анелия, бившият царски депутат Атанас Щерев - това са част от...

"Фабриката за манипулации показва паника в опонента и няма да ме уплаши", категорична бе Манолова.

Тя заяви, че властта е блокирала нейните опити да помага на хората в качеството си на национален омбудсман:

"Оставането ми на позицията омбудсман щеше да се превърне в агония, добави Манолова. Тя няколко пъти повтори, че работата ѝ винаги е била насочена в помощ и подкрепа на обществото. Щом като медиатор не ми се получи, ще го направя за хората като граждански кандидат за кмет." 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 16 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Дееееба к кметиците му пачавври
 • в крайната У предлагат 15 в крайната У предлагат преди 1 месец Профил на трол?
  евтини инженери дълбокото , както и същото за криптирането на компютерите ни .
 • практичен изпит : засядайте една резка от храстът боровинка 14 практичен изпит : засядайте една резка от храстът боровинка преди 1 месец Профил на трол?
  какво съотношението помежду надземната и подземната кора-стълб ? Правило , 1 към 3 . Същият въпрос за кандидат в архитектурното стройтелство , щат почти с гаранция за държавно пенсиониране след вречето , решаващ фактор-печат и подпис ...А ония блок надземен с 60 метра и подземен с 20 метра , прече ли на подземната инфраструктура , или не ? Или , ако да , да поместим цялостната градска инфраструкту виж още ›› ра , подземна с още 20 метра по-надолу ? Ама , ще стигне ли това , щом други ден вместо 60 метра да имамае заявки за 120 метра ?
 • Джи2 и Джи1 13 Джи2 и Джи1 преди 1 месец Профил на трол?
  ни свързват към Ай-Фона - тук работя на Джи-1-2-3 , а по фончето споделям на Джи 3-4-5 : много практично ! Добре че съм хуманитарен мунитет заради гарантираната ми държавната пенция , след като съм предал майчиното млякото си заради старостта и деменция , напредваща фаза ... имам вече 17 докторските титли и изобщо и въобще : зелената се движи около мене .
 • Джи3 , Джи4, после Джи5 12 Джи3 , Джи4, после Джи5 преди 1 месец Профил на трол?
  твоят админ от бюрото на Борко те поздравява : току-що виждам , парите обувка (20 лева) отчетена !
 • Борис Лондон и ЦБ англия : 11 Борис Лондон и ЦБ англия : преди 1 месец Профил на трол?
  какво целят с слизането от влакчето на ужасите - тоест въпросите надминават не странично , а по логическата категория , какви играчи имаме тук на масата . Днес било намекнато в чужд печат , даже да си правят каквото си пожелават относно вътрешен им процедурен ред , въпросителната с ония контрол си остави нерешена , тоест вместо едното - другото пиратство . Какво си поискаме ние след 30 години прех виж още ›› од ? Аякс ли - сигурно . Да не чуем повече за ...
 • Админ пудел на Борко , ще мине ли ? 10 Админ пудел на Борко , ще мине ли ? преди 1 месец Профил на трол?
  Тодоров както и дясната му ръка не са истинските извършители : те пропадаха в капан , поставен като примка , заради докладите по линията данъчното-управленско-банката - банката на еврото . Естествено че те си взеха да се заемат с картинката , щом в берн имат други данни отколкото в ецб и прочее ...
 • следователно , след бубликация на всичките ни данни 9 следователно , след бубликация на всичките ни данни преди 1 месец Профил на трол?
  а онези всички са дояли в долният левия ъгъл тази записвачката при данъчните , тогава кого да изберем ? Някакси , от 89 насам , един и същ въпрос на ново .
 • Ясвалт Бей без София, какво означава ? 8 Ясвалт Бей без София, какво означава ? преди 1 месец Профил на трол?
  щом там живее 1/3 от гласоподавателите , направи си сметката , що означава ...
 • 01-11-1989 7 01-11-1989 преди 1 месец Профил на трол?
  това ли е тука 6 от 49 сли 5 от 35 ли ?
Нагоре