X
 
 

Ето какво е наказанието на Кобрата за случката с Джени Суши

12078 2
photo of Ето какво е наказанието на Кобрата за случката с Джени Суши
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев остава с отнет лиценз, но по всяка вероятност за само още два месеца. Това стана ясно след обявеното решение на Атлетическата комисия на Калифорния след изслушването на Кубрат Пулев и Джени Суши, което се проведе днес.

Кобрата ще остане без лиценз до 22-и юли, когато отново ще бъде преразгледан неговият случай. Комисията потвърди наказанието от 6 месеца, но то започва от момента на целувката, която се случи на 23-и март март.

Кубрат Пулев: Очаквам справедливост по казуса с Джени Суши

„Очаквам институцията да се отнесе справедливо към случая”. Това обяви Кубрат Пулев, който е изправен пред най-тежката битк...

Освен отнетия временно лиценз, Пулев ще трябва да премине през тренировъчен курс за сексуален тормоз и да плати глоба в размер на 2 500 щатски долара.

Прочетете подробности в Sportlive.bg.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    Уважаеми сънародници-нека изразим НЕСЪГЛАСИЕТО си срещу несправедливото накание на Атлантическата комисия на Калифорния наложено на Кубрат Пулев така - ако има изява на каквото и да е спортно състезание от този американски щат у нас или в общността, на която ние сме член - то да бъде удостоено с нашето пренебрежение(непосищение), докато тече наказанието на Кубрат!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    От къде да знае той, че тя е много известна Калифорнийска прост@итутка .