Йовчев се дипломира

7366
Йовчев се дипломира

Легендата на световната спортна гимнастика Йордан Йовчев получи днес дипломата си за успешно завършена бакалавърска степен в Национална спортна академия "Васил Левски".

На церемонията Йовчев, който е президент на Българската федерация по спортна гимнастика, изрази благодарност към всички преподаватели и колеги, от които е получил подкрепа, за да успее да съвместява високото спортно майсторство с обучението си в НСА.

Той обяви още, че ще продължи да се обучава в НСА по магистърска програма. Общо над 300 бакалаври и магистри от спортната Академия, положили държавен изпит през юни тази година, получиха дипломите си. Завършилите, на които предстои важната стъпка към професионална реализация или към по-висока образователна степен, бяха поздравени от ректора доц. Пенчо Гешев и от академичното ръководство на НСА с пожелания за успешен път.

Официални гости на церемонията бяха доц. Лазар Каменов, зам.-министър на физическото възпитание и спорта, олимпийската шампионка Тереза Маринова, както и Йовчев, който беше и в ролята на абсолвент. Съвместно с ректора на Академията, доц. Каменов връчи дипломите на завършили с отличен успех обучението си в трите факултета на НСА.

Редактор: Петър Проданов

Легендата Йордан Йовчев се отказва от активния спорт

Рекордьорът по брой участия на Олимпийски игри и легенда в спортната гимнастика - Йордан Йовчев, призна, че се отказва от активния спор...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com