Кличко клекна за мача с Пулев, чака го и Поветкин

44872
Кличко клекна за мача с Пулев, чака го и Поветкин
Снимка: Getty Images/Guliver

Владимир Кличко ще играе с Кубрат Пулев и потвърждение на това са продължаващите преговори между мениджърите на двамата боксьори. Това стана ясно от интервю на украинския боксьор в телевизионния канал "Интер".

"Вероятно следващият ми съперник ще бъде претендентът на IBF Кубрат Пулев от България", каза Кличко. Той имаще други претенции и искаше да има мач с Бърмейн Стивърн, който е шампион на версията WBC. От световната централа обаче отрязаха мераците му и иобясниха, че следващият му съперник ще българинът. Въпреки това мениджърите на Кличко продължават да преговарят и с великия Дон Кинг, който представлява интересите на Стиверн.

Кличко се нави да се бие с Кобрата

Владимир Кличко най-после осъзна, че трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев още при следващото си излизане на ринга, каквото е разпоре...

Ще има мач, няма да има мач между Кличко и Пулев! Това са тактически трикове на мениджърските екипи, които имат интерес да се шуми възможно най-много около предстоящата битка. А колкото по-проблемно е осъществяването на този мач, толкова повече пари ще има. А двубой на Пулев и Кличко ще има , тъй като такива са правилата.

Освен за българския боксьор Владимири Кличко е съгласен да даде реванш и на Александър Поветкин. Руснакът вече има една загуба от него, по точки, миналата година. "Готов съм да дам на Поветкин реванш, но при едно условие. Мачът да се играе в Киев. Ние имаме прекрасен комплекс "Олимпийски", където може да се състой този бой", казва Кличко. Поветкин поиска двубоя, след победата му над Мануел Чар.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт