Национален фестивал на бойните спортове започва от 8 ноември

21919
Национален фестивал на бойните спортове започва от 8 ноември

Утре и вдругиден в столичната зала "Универсиада", за 12-та поредна година, ще се проведе Националния фестивал по бойни спортове.

Главен организатор на мащабното мероприятие е Спортна асоциация на МВР, а съорганизатори са Централен полицейски Таекуон-До клуб, Централен полицейски Карате и Джу Джицу клуб, Българска федерация по Кендо и Българска Асоциация по Tаекуон-До. С течение на годините, в лицето на Председателя си г-н Венцислав Игнатов, Централен полицейски Таекуон-До клуб се е доказал като утвърден и надежден организатор на едни от най-значимите и мащабни спортни събития, радващи се на изключително позитивен отзвук от широката общественост. В 12-годишната история на Фестивала се помнят атрактивни и оспорвани състезания по Таекуон-До ITF, Таекуондо WTF, Карате, Джу Джицу, Полицейска лична защита, Кендо, Кик бокс, Айкидо и Сумо.

В тазгодишната двудневна спортна надпревара в изпълнената със зрители зала "Универсиада" ще се състоят състезания по Таекуон-До ITF, Карате, Джу Джицу, Полицейска лична защита и Кендо, като се очаква да се съревновават над 600 състезатели от България и специално поканени клубове и организации извън страната. На официалното откриване на 8 ноември 2014 г. от 11:00 часа са поканени ръководствата на Министерство на вътрешните работи, Министерство на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката, както и на Столична община.

Организаторите най-учтиво канят всички привърженици на бойните спортове да наблюдават атрактивните схватки през двата дни на Фестивала. Входът е свободен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт