"Нова" предава на живо суперсблъсъка Пулев - Кличко

55453
"Нова" предава на живо суперсблъсъка Пулев - Кличко

Най-дългоочакваният двубой в историята на българския бокс - конфронтацията между Кубрат Пулев и Владимир Кличко, ще може да бъде наблюдаван от всички българи. Това стана ясно, след като от "Нова Броудкастинг Груп” обявиха, че ще предават сблъсъка, който е на 6 септември в Хамбург, точно след месец.

Най-добрият български боксьор застава срещу световния шампион при професионалистите в битка за световната титла в тежка категория. Кубрат Пулев е официален претендент на Международната Боксова Федерация (IBF) и с предстоящия двубой бившият европейски шампион при аматьорите поема към най-голямото предизвикателство в кариерата си до този момент.

Първият, победил Кличко: Десният крос ще го нокаутира

Рос Пюрити - Шефа (САЩ), е първият боксьор, който нокаутира Владимир Кличко при професионалистите. Двамата се срещнаха през 1998-а в Ки...

33-годишният българин има 20 победи в 20 мача като професионалист, 11 от които с нокаут.

Съперникът му, 38-годишният украинец Владимир Кличко, е губил само три пъти в 65 мача, като последно това се случва през 2004 г.

"На зрителите ще им кажа да не се настройват за победа, а да я желаят и тогава аз ще им я дам. Няма да е лесно, аз се боря не само срещу един боксьор, а се изправям срещу една империя и ще е много трудно. Но да вярват, защото българите сме с една специална енергия, която е много силна", заяви Пулев преди седмица в сутрешния блок на "Нова".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com