X
 
 

Руската гимнастичка даде изявление след информацията за опита за самоубийство (ВИДЕО)

1893 1
Руската гимнастичка даде изявление след информацията за опита за самоубийство (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
Четирикратната шампионнка по художествена гимнастика Александра Солдатова опроверга информацията, че е  направила опит за самоубийство.

На 6 февруари бе съобщено, че гимнастичката е била хоспитализирана след опит за самоубийство.

Най-добрата руска гимнастичка направи опит за самоубийство (ВИДЕО)

Една от най-добрите руски гимнастички Александра Солдатова е направила опит за самоубийство, съобщи РИА Новости. В момента тя се намира...

Преди дни стана ясно, че състезателката не влиза в състава на националния отбор на Русия по художествена гимнастика. 

Самата Солдатова твърди, че с нея "всичко е прекрасно", тя е "жива и здрава" и дори смята да участва в гала  концерта на Гран при, който ще състои на 9 февруари.

"Вчера отивах на тренировка, сутринта си правих закуска, порязах се. Случва се, ножовете са остри, аз съм гимнастичка, в кухнята съм отскоро. Отивам на тренировка и усещам, че е по-добре раната да се залепи и да се обработи професионално, за да не се самолекувам. Отидох в болницата и предупредих треньорката, че ще закъснея. И с това историята свършва", разказва самата Солдатова. 

Момичето е изненадано, че мнозина са видели в случилото се "такъв кошмар" и призова да не се обръща внимание на непроверени съобщения. 

Три медала за ансамбъла ни по художествена гимнастика в Минск

Българският ансамбъл по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова (капитан), Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и ...

Actualno.com

Етикети: