С бонус код или без - как да активирате оферта от онлайн букмейкър?

1149
С бонус код или без - как да активирате оферта от онлайн букмейкър?
Снимка: iStock

За феновете на хазартните залози е от особено важно значнение, посещаваният букмейкър да предлага различни оферти и бонуси, чрез които да стимулира и насърчава потребителите към нови залози. Тези бонуси се срещат почти във всеки бранд, занимаващ се с хазартна дейност, но в следващите редове ще ви запознаем по-подробно с начините, по които може да се сдобиете с тях, както и характерните особености, които следва да имате предвид при играта с тях.

Като за начало трябва да дадем ясна дефиниция какво е бонус код. Чрез него, хазартните компании стимулират играчите, които тепърва предстои да направят началния си депозит. С оферта от онлайн букмейкър може да се сдобиете по два начина – с бонус код и без. Пример за такъв бонус код може да откриете на следния линк: https://nostrabet.com/betano-bonus-kod/

 

За какво ни е необходим бонус код?

Благодарение на бонус кода, потребителят има възможност да добави различни дивиденти в своя акаунт. В зависимост от компанията, в която залагате, дивидентите могат да са свързани с финансови постъпления на база процент от депозираната сума, различни кредити за залози или бонус развъртания, предназначени специални за почитателите на слот игрите.

Както вече обърнахме внимание, ако избраната платформа предлага игра с бонус код, то има няколко варианта, по които да се възползвате от него. В зависимост от изискването на бранда, бонус кодът може да ви бъде поискан още при регистрацията на вашия акаунт, а в други случаи при последващото депозиране на сума. Ако офертата включва финансов бонус, то той ще се прибави във вашия акаунт, а стъпките от тук нататък са изцяло във вашите ръце.

Условия за игра с различните оферти

За да се възползвате от пълния размер на получавания бонус, ще трябва да отговорите и на няколко изисквания, които компанията предварително е задала за игра с него. Те не следва да представляват каквато и да е трудност за вас, тъй като условията при различните компании са сходни и много достъпни. Най-често срещаните правила са сумата да бъде разиграна конкретен брой пъти или например да бъде заложена само на секции с коефициент над 1.50.

Поглед към офертите без код

В случай, че решите да се възползвате от офертите на бетинг компаниите, които са достъпни без нуждата от конкретен бонус код, има няколко варианта това да се случи. Едните оферти отново са сходни на гореспоменатите и се отнасят за новорегистрирани потребители, но там първоначалният депозит може да се озове във вашия акаунт без конкретен код. Другият вариант е така наречения бонус без депозит. Той се предлага най-често за ексклузивни срещи, които се радват на значителен зрителски интерес. Този тип залози са изкючително интересни и не крият никакъв риск за играчите, а подробно инфо за тях е разгледано тук.

Имайте предвид, че основното изискване, за да се възползвате от конкретен бонус, независимо дали той е свързан с промоционален код или не изисква такъв, е да притежавате регистриран акаунт в избраната бетинг платформа. Промоционалните оферти са предвидени единствено и само за регистрирани потребители, като по този начин букмейкърът се отблагодарява на потребителя за гласуваното доверие.

Бонусите, които хазартните компании предлагат на своите потребители гарантират още по-вълнуващи моменти, а някои от тях имат свойството да донесат на своите ползватели значителни финансови постъпления. Чрез тях, букмейкърите разширяват своята платформа и осигуряват една по-креативна и вълнуваща игра на всички свои почитатели. Доста от лицензираните компании, които оперират на наша територия са готови да ви предложат такъв тип бонуси, а единствено във вашите ръце остава изборът на коя точно да се доверите, за да се възползвате максимално.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

120 дни до Париж 2024: Златният медал по пътя на Мохамед към планината

Контузии застрашават класирането на Милов и Назарян за Париж 2024

Багата слага ново начало с битка срещу 9 години по-млад руснак

Спорт по телевизията днес - 28 март 2024 г.

Кобрата: Галата ще бъде зашеметяваща, имам насрочен мач с Чар за световната титла

Голяма звезда в таекуондото ще играе за България на Игрите в Париж

Нургюл Салимова: В Рейкявик повиших рейтинга си и загрях за Турнира на претендентките

Атентатът в Москва буди опасения за терористична атака на Олимпийските игри в Париж

3 години по-късно: Рускиня взе златния медал на хваната с допинг българка

Почина един от най-активните деятели на леката атлетика в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт