Шампион по фигурно пързаляне е отличник по сглобяване на Калашник

20368
Шампион по фигурно пързаляне е отличник по сглобяване на Калашник

Шампионът по фигурно пързаляне Максим Ковтун стана отличник по сглобяване и разглобяване на Калашник. В подмосковския град Балашиха, в Центъра по физическа подготовка и оцеляване на ЦСКА са събрани да отбият военната си служба наборници от 36 специализирани звена – спортни роти, на Министерство на отбраната на Русия. В обстановка за защита на Отечеството спортистите изучават Устава на караулната служба и се занимават със сглобяване и разглобяване на Калашник. Сред наборниците е и шампионът на Русия по фигурно пързаляне Максим Ковтун. В Балашиха са още четири майстора на спорта – Александър Дубченко и Николай Журкин (колоездене), Максим Николаев (ветроходство) – шампион на Русия и Евгени Елисеев (плуване).

Състезатели по 19 вида спорт, в това число по фигурно пързаляне, колоездене, плуване и биатлон, ще живеят в специално подготвени и нови, съвременни казарми. Бойците ще минат на обучение по всички задължителни военни дейности – от строева подготовка до упражнения с бойна техника и стрелкови оръжия. Тържествената клетва ще е на 25 май в Москва в Централния спортен клуб на армията.

Заверата Русия - САЩ в Сочи е факт

И все пак има нещо гнило на леда в Сочи. Преди 15 дни френският вестник "Екип" написа, че Русия и САЩ са влезли в договорка за разпреде...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт