Тимът на Катюша определи състава за Джирото

7470
Тимът на Катюша определи състава за Джирото

Руският тим Катюша обяви състава си, с който ще стартира в Колоездачната обиколка на Италия. Тимът на Катюша е вицешампион на Джирото през 2012 г. и има сериозни амбиции за спечелване на шампионската титла.

Тазгодишното издание на легендарното състезание е от 9 май до 1 юни и старта е в Северна Ирландия.Първият етап от 21 км, отборна гонка е в Белфаст. В Северна Ирландия и Ирландия ще има още два етапа. След това Джирото е в Италия, а трасето започва от Бари и свършва в Триест.

Ланс Армстронг: Продължавам напред

Бяха трудни няколко седмици за мен, семейството ми, приятели ми и тази фондация. Но ние няма да спрем. Ще продължим напред! Това ...

Ръководството на отбора – спортните директори Хосе Азеведо, Клаудио Коци, Хавиер Флоренциа и Майкъл Рихтер определиха лидерът на тима Хоаким Родригес да даде пресконференция, която ще е утре в Белфаст.

Ето и състава на отбора на Катюша: Максим Белков, Джанпауло Карузо, Владимир Гусев, Ломберто Лосада, Даниел морено, Лука Паолини, Хоаким родригес, Анхел Висиозо и Едуард Ворганов.

 

 

Заличаването на една легенда

Скандалът с Ланс Армстронг придоби неочаквани размери, след като към "мръсните тайни" на спортиста бяха добавени и подкупи към състезат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com