Броени часове до концерта на Брайън Адамс в София

1092
Броени часове до концерта на Брайън Адамс в София

Остават броени часове до концерта на легендата Брайън Адамс в Арена Армеец, част от световното турне “Get Up”, с което рок звездата успя да покори многохилядна публика в САЩ, Европа и Канада. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на музиканта.

Организаторите от Moko Solution и NuCoast препоръчват всички фенове на Адамс да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на залата ще бъдат отворени от 18:30 ч. Всички, закупили билети за правостоящи места, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.

Пуснаха допълнително билети за концерта на Брайън Адамс

Поради огромния интерес от страна на родните фенове към концерта на легендата Брайън Адамс на 11 октомври в Арена Армеец, от днес в про...

Билетите за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на събитието на цени от 60 до 120 лв. и от касите на Арена Армеец, както и от обектите от мрежата на Eventim в цялата страна.

Паркингът пред Арена Армеец ще бъде на разположение на феновете на Адамс до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. ”Асен Йорданов”.

Шоуто на канадската легенда ще започне точно в 20:00 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си дотогава. На събитието, ще може да бъде закупен и официален мърчандайз на рок звездата.

Напомняме, че лица до 16 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Декларацията може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица. Моля, ползвайте следния линк 

Брайън Адамс обеща да пее повече от два часа и половина в София

По-малко от месец ни дели от мащабното BEST OF шоу на легендарния Брайън Адамс в София. Грандиозният концерт ще се проведе на 11 октомв...

Подробно обяснение как да свалите декларация може да намерите ТУК.

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на Арена Армеец е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Концертът на звездата в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и ще могат да бъдат закупени, и в деня на събитието от касите на Арена Армеец, както и от обектите от мрежата на Eventim в цялата страна.

Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за концерта може да намерите на официалната страница на събитието: Bryan Adams at Arena Armeec Sofia - Official Event.

Брайън Адамс изпрати огромна кухня от Америка за концерта си у нас

С луксозна мобилна кухня и личен шеф-готвач, след по-малко от месец у нас, пристига канадската рок легенда Брайън Адамс. Грандиозното B...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com