ЦСКА играят на 23 август до сцената на Андреа Бочели

60857
ЦСКА играят на 23 август до сцената на Андреа Бочели

Сцената за концерта на Андреа Бочели започва да се строи на 20 август, няма да възпрепятства домакинския мач на ЦСКА с Марек на 23 август.

Изграждането на сцената за концерта на Андреа Бочели ще започне още на 20 август (сряда) следващата седмица – точно десет дни преди грандиозното събитие, което ще се проведе на 31 август. За да е възможно монтирането на конструкцията да започне на време, представителите на известния тенор са поискали специално разрешение от БФС.

Пускат 2000 допълнителни билета за концерта на Бочели

След преместването на концерта на Андреа Бочели, заради огромния интерес към билетите на стадион “Българска армия”, който щ...

Единствената пречка се е оказал домакинският мач на ЦСКА с Марек на 23 август, който трябва да започне в 18:00 часа. След проведена спешна среща с ръководството на софийския клуб, е решено изграждането първоначално да започне зад специални заграждения, а конструкцията да не бъде поставяна на самия терен до края на срещата с Марек.

Това означава, че на 23-и август, сцената вече ще бъде в етап на строеж и феновете на ЦСКА и Марек ще бъдат първите щастливци, които ще могат да я зърнат преди концерта на 31 август.

Събитието се очертава като едно от най-големите в София и страната тази година. Преди дни организаторите от European Event Service пуснаха в продажба допълнителни 2000 билета, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес от страна на родната публика.

Последните останали бройки могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на http://www.eventim.bg/bg/bileti/andrea-bocelli-sofia-bulgarian-army-stadium-674342/performance.html и http://andreabocelli.com/tickets.

Бочели ще пее с над 130 българи на сцената

Оркестърът и Хорът на Класик ФМ радио ще партнират на световноизвестния италиански тенор Андреа Бочели на предстоящия му концерт в Софи...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com