Голямото завръщане на “Intelligent Music Project” ще бъде на 12-ти май

20330
Голямото завръщане на “Intelligent Music Project” ще бъде на 12-ти май
Снимка: Архив

Настанете се удобно и гледайте ексклузивния LIVE концерт на едни от най-добрите български музиканти- Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов. Те ще изпълнят хитовове от последните два албума на “Intelligent Music Project”- четвъртият студиен проект “Sorcery Inside”, както и “Life Motion”, който излезе през февруари 2020.

“Sorcery Inside” е поредният изцяло български музикален проект на създателя на “Intelligent Music Project” – д-р Милен Врабевски. В него се включват легендарни музиканти като Саймън Филипс (Toto), Карл Сентънс (Nazareth), Ричард Грисман (River Hounds), Джон Пейн (ex-Asia) и Джоузеф Уилиямс (Toto), които са оставили своя несравним почерк върху 12-те композиции на д-р Милен Врабевски.

Световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс участва в записите не само на барабаните, но и като музикален ко-продуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов. Записите са направени през есента на 2018 г. в “Brotheryn Studios”, Калифорния, от Саймън Филипс и Ърнест Тибс (барабани и перкусии), Джеси Зибенберг (китари, вокали) и Дейв Палмър (клавири), а от българска страна- в "Intelligent Music Studios", София.

"Life Motion" е петият студиен албум на “Intelligent Music Project”. И този път във водената от д-р Милен Врабевски формация присъстват големи световни имена - барабанистът и ко-продуцент на изданието Саймън Филипс, както и вокалистите Джон Пейн (екс-Asia) и Ричард Гризман (River Hounds). Дебют в него прави Рони Ромеро, певец, който се прочу с присъединяването си към “Rainbow” през 2015-та. А когато към този звезден екип прибавим уважавани български музиканти, става съвсем ясно, че при IMP се гони висока класа.

“Епидемия, криза, зараза”. Вече повече от месец не минава ден без да чуем тези думи. Действително, ситуацията в момента е изпитание за всички, но носи и някои позитиви- като възможността да отделяме повече време за (пре)откриване на изкуство.

Присъединете се към първия онлайн концерт на “Intelligent Music Project” на 12-ти май, който ще се излъчва на живо от Фейсбук страницата на “Intelligent Music Project”  и студио “JENG”. Повече информация на страницата на събитието ТУК.

* Концертът е от затворен тип, осъществен при минимален брой технически лица и спазени всички норми за дезинфекция и дистанция, наложени от извънредното положение.

* Достъпът до събитието е абсолютно безплатен. Всеки, желаещ да подкрепи “Intelligent Music Project”, може да го направи, закупувайки виртуален билет в три ценови категории от платформата URBO- символичен, стандартен и ВИП, придружени с подарък диск.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Братята Cavalera ще разтресат София на 15 юли

Suicidal Tendencies ще свирят на третия ден на Hills of Rock 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com