Мениджърски скандал избухна заради Хасан и Ибрахим

15482
Мениджърски скандал избухна заради Хасан и Ибрахим

Един трезвомислещ родител не би тръгнал срещу децата си – бяхме наясно, че не можем да присъстваме на репетиции, да правим снимки, видеа. Абсурдно е да стане такова нещо – някой да снима без разрешение. Друг е въпросът дали има качен видеоклип, но аз и семейството не сме качили това, заяви бащата на Хасан и Ибрахим – Денис Игнатов пред bTV. Той коментира скандала с евентуалното изключване на двамата близнаци от конкурса в „Карнеги хол” и отнемането на спечеленото там.

Бащата отрече, че ще вземат отличието на синовете му. Според Игнатов цялата дандания била заради парите за близнаците от държавата – 20 000 долара. Той поясни, че имало българка от полски произход – Дора Пенева-Вилчек, която опитвала да завърти главите на Хасан и Ибрахим – оставете тази България, е основното мото. Имаше обещания за имоти, тлъсти печалби, концерти в Ница, в Монако. Говорили сме часове по скайп, но не си е показвала физиономията. Доколкото знам живее в Ница, разказа Игнатов.

Държавата ще финансира участието на Хасан и Ибрахим в международните конкурси

Правителството ще гласува извънредно отпускането на 20 000 долара за покриване на разходите, свързани с участието на близнаците Хасан...

Бащата на близнаците призна, че дали достъп до лична електронна поща, позволили на жената да се добижи до семейството. Тя ни иска 15 000 евро, но ние не сме подписвали договор с нея, добави той.

Самата Пенева-Вилчек поясни, че имало документи. Работя от февруари с близнаците, на доброволни начала. Написах ясно, точно и коректно, че една година ще работя без пари, поясни тя, но не уточни дали е имало подпис и от родителите. Без мен нямаше да има пътеществие до Ню Йорк и „Американ протеже”, заяви Пенева-Вилчек. И добави, че е давала пари за участия на близнаците – за „Американ протеже” 2500 долара за такси, като преводът е направен през PayPal. Денис Игнатов не отрече и призна, че такова плащане е имало. Бяхме готови да върнем парите, но не сме имали договор да връщаме пари, поясни той. Имам писмо, което съм пратила от февруари, в което уточнявам, че не мога да съм безвъзмезден спонсор, но ще кредитирам Хасан и Ибрахим и когато се намерят спонсори, ще ми върнат парите, отвърна Пенева-Вилчек. Тя не можа да обясни защо е очаквала след едно писмо да ѝ върнат парите, когато няма договор.

Мениджърката беше категорична, че бащата на Хасан и Ибрахим е бил единственият човек, филмирал участието на близнаците в „Карнеги хол”. Като чухте, че Бойко Борисов е дал 20 000 долара за децата, се залепихте, за да ги вземете, отговори Игнатов. Готов съм да дам отчет какво е харчено от тези пари, добави той. Не мога да върна пари на жена, която не познавам, каза още Игнатов. Тогава защо ми дадохте пълномощно да търся възможности за училище във Франция, попита тя. Като ми помогнете сега, трябва ли да ви върна аз помощта? Как да дам пари на някого, който не се появява дори, попита бащата на Хасан и Ибрахим.

Денис Игнатов призна, че Хасан и Ибрахим ходят да свирят по сватби, но не вижда нищо лошо това. Теодосий Спасов, Иво Папазов-Ибряма са узрели на сватбарските сцени, твърди Игнатов.

Цачева дарява пари за роял на Хасан и Ибрахим

В навечерието на Коледа Народното събрание ще се включи в дарителската кампания за набиране на средства за музикални инструменти на и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com