Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Папи Ханс като Бионсе: С кънтри парче за битката между доброто и злото (ВИДЕО)

15 май 2024, 13:16 часа • 1309 прочитания

Папи Ханс пусна новото си парче и за пореден път хвърли в екстаз своите фенове. "Знаеш името ми" е в неочакван кънтри стил, а любителите на музиката на Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, са повече от доволни. "Тази песен е за битката за човешката душа, която трае цял живот, казва Папи Ханс за новия си сингъл. В песента изпълнителят пее от името на дявола, в чиято роля е. Във видеото Папи Ханс се опитва да примами човек, видимо бягащ от своите грехове.

Българския Джони Кеш

Още: Папи Ханс избухна, развалил си отношения с Натали Трифонова заради Dancing Stars

"Изключително креативната концепция и гледна точка се оказа провокативна за някои, но всепризната като абсолютно новаторска в българската музика. Само часове след премиерата стотици коментари се изсипаха, някои от които го оприличаваха на българския Джони Кеш. Други казваха, че това не е само Папи Ханс, в тази песен е Константин Трендафилов, както е истинското му име, което той ползва, за да подпише книгите си. Трети казват, че досега в българската музика никога не е имало подобен текст, който така да провокира вътрешни размисли", коментират от Facing The Sun. 

Артистът, изненадан от интереса на хората, пусна видео в стори в социалните мрежи, в което благодари на феновете си и им каза, че преди години е нямало да пусне песен като тази от страх, че е твърде различна. Докато днес той смело споделя своите песни, защото знае, че има публика, достатъчно чувствителна и интелигентна, за да ги оцени. 

Благодаря. От сърце. “Знаеш името ми” е без съмнение една от най-странните ми песни. А днес не мога да смогна да...

Posted by Konstantin Trendafilov on Tuesday 14 May 2024

Папи Ханс заяви също преди обявяването на песента, че не е религиозен и не се асоциира с никоя религия и общество, а песента е писана изцяло като метафора за вътрешната борба между доброто и злото у него, пише БТА.

Още: Да се харесаш на всеки: Папи Ханс с емоционални признания за себе си (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес