"Приятели" се завръщат, а с тях и манията ни по 90-те

5754
"Приятели" се завръщат, а с тях и манията ни по 90-те

От миналата седмица всички фенове на един от най-обичаните деветдесетарски сериали са в екстаз. "О, Боже мой!", както би казала лудата Джанис, "Приятели" се завръща на телевизионния екран. Наистина сме щастливи и макар това да е само един двучасов юбилеен епизод, радостта от завръщането на великолепната шесторка е голямо. Защо ли, причините са много, но има две основни.

С всеки сезон и с всяка нова случка в живота на главните герои, сериалът ни показваше лицето на истинското приятелство и как само истинските приятели са винаги готови да ти помогнат, без значение колко странна или тежка е ситуацията, в която се намираш. Другата причина - "Приятели" ни показаха, че е нормално да сме си странни колкото си искаме, просто трябва да намерим хора, които са ок с нашите странности и животът ще бъде прекрасен.

"Приятели" се завръща за финален двучасов епизод

Любимият на милиони сериал "Приятели" ще се завърне на малкия екран за юбилеен епизод по случай хилядния режисиран от Джеймс Бъроус епи...

Образът на всеки от шестимата герои в сериала беше изграден с много чувство за хумор. Всички с усмивка си спомняме - леко глуповатия "Казанова" Джоу Трибиани. Наивният и много образован Рос, с мания по динозаврите. Моника, "майката" на групата, с най-високо ниво на обсесивно-компулсивно разстройство, но въпреки това забавна. Чандлър, леко колеблив и плах, но винаги готов за саркастичен коментар. Рейчъл - амбициозна и материалистична понякога и Фийби - странната и щура приятелка със съмнителен музикален талант.

Излъчването на сериала "Приятели" започва през 1994 г. и приключва през 2004 г. Единадесет години по-късно верните фенове на сериала все още твърдят, че няма друга екранна банда приятели, която да е оствила толкова трайна следа в спомените им, да ги е карала да се смеят толкова много и да съпреживяват историята на всеки един от тях.

В случай, че спомените ви за "Приятели" ви настроиха на носталгична вълна по всичко любимо от 90-те имаме, ви даваме още едно предложение за добро прекарване, която ще върне времето назад и ще ви накара да се заслушате, а защо не и да потанцувате. На 11 юни 2016 г. феновете на "Обичам 90-те" и деветдесетарската денс музика ще могат да присъстват на шестото поредно издание на концерта в България. Първите сигурни изпълнители за тази година са евроденс групите La Bouche и Fun Factory. Започва ли в главата ви да се прокрадва "Sweet dreams of rhythm and dancing"? Ако е така, билети за концерта ви очакват в мрежата на Eventim и техните партньори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com