Промоционалните билети за Parov Stelar Band на изчерпване

59616
Промоционалните билети за Parov Stelar Band на изчерпване

Остават два дни до изчерпването на промоционалните билети за концерта на Parov Stelar Band в България. До 5-ти септември всички фенове имат възможност да закупят билети на цена от 50лвв мрежата на Eventim. След това цената ще стане 60лв. Шоуто на австрийската група ще се състои на 3-ти октомври, 20.00 часа, зала Арена Армеец, по покана на Event Zone.

Точно след месец ще видим The Parov Stelar Band в пълен състав за най-грандизония им концерт у нас. Дори след стотици живи изпълнения, групата непрестанно експериментира със своята креативност и преминава границите на конвенционалната музика и изпълнение. Така всеки концерт е уникален и коренно различен от предишния. The Parov Stelar Band ще представят песните от последния си албум "Art of Sampling", синглите си "Clap Your Hands", "Тhe Invisible Girl", както и любими хитове като "Catgroove", "The Phantom" и "The Sun" на концерта в София.

Над 18 000 слушаха в захлас магьосника Бочели на "Армията"

Прочутият италиански тенор Андреа Бочели омагьоса българската публика и за два часа я преведе през разтърсващите емоции на щастието от ...

Очаква ни незабравим октомври, в началото на който  ще имаме невероятната възможност да преживеем вечер, изпълнена с позитивен заряд, много танци и страхотен суинг. В дните преди това, посланиците на vintage кулутрата - The Smugglers Collective, организират за нас редица партита –6ти, 20ти и 26ти септември са тематичните вечери, в които организаторите, заедно с талантливите диджеи са ни подготвили изненади, с които да подгреем концерта на Parov Stelar в София. Повече информация за партита търсете на www.eventzone.bg и в социалните мрежи.

3 октомври, 20ч., зала Арена Армеец!

Билети за концерта на Parov Stelar може да закупите в мрежата на Eventim.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com