Пуснаха допълнително билети за концерта на Брайън Адамс

2645
Пуснаха допълнително билети за концерта на Брайън Адамс

Поради огромния интерес от страна на родните фенове към концерта на легендата Брайън Адамс на 11 октомври в Арена Армеец, от днес в продажба пуснаха допълнителни билети. Всички желаещи да присъстват на грандиозното шоу могат да се сдобият с ограничено количество пасове на цена 60 лв. от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикетинг-компанията.

Шоуто на рок изпълнителя у нас, което ще продължи над два часа, гарантирано ще бъде впечатляващо и вълнуващо преживяване за бъгарската публика. Брайън Адамс ще развълнува родните меломани с най-големите си хитове, както и с горещи нови парчета.

Брайън Адамс обеща да пее повече от два часа и половина в София

По-малко от месец ни дели от мащабното BEST OF шоу на легендарния Брайън Адамс в София. Грандиозният концерт ще се проведе на 11 октомв...

Концертът му в София е част от световното турне “Get Up”, с което Брайън Адамс успя да покори многохилядна публика в САЩ, Европа и Канада. Легендарният музикант се завръща отново на Стария континент на 1 октомври с концерт в Люксембург. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на изпълнителя.

Концертът на звездата в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за концерта може да намерите на официалната страница на събитието: Bryan Adams at Arena Armeec Sofia - Official Event

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика