Румънеца и Енчев тръгват на 9-месечно турне с цирк Иванов

67459
Румънеца и Енчев тръгват на 9-месечно турне с цирк Иванов

С концерт на 18 март от 19:30 ч. във Велико Търново стартира национално 9 месечно турне на Румънеца и Енчев и цирк Иванов.

Популярните изпълнители се заканват да направят невиждано досега шоу и истинска забава за деца и възрастни. Рапърите ще изпеят най-популярните си парчета, като песините са специално подбрани, за да паснат на детската аудитория, а невероятните артисти на цирк Иванов обещават да превърнат Румънеца и Енчев в щрауси, както и да изненадат публиката с много смях и екзотични животни.

Вокалът на Hot Chocolate в новия хит на Румънеца и Енчев

Вокалистът на легендарната диско банда Hot Chocolate – Грег Банис, пристига за премиерата на съвместното парче с Румънеца и Енчев...

“Това не е просто концерт в цирк, това е съвместен спектакъл между две невероятни изкуства музикалното и цирковото, така че всички деца могат спокойно да доведат родителите си”, разказва Енчев. “Много си паснахме с африканския таралеж Тина. Тя е много секси, не ме занимава с глупости, не говори много – просто перфектаната жена”, добавя в типичния си шеговит стил румънеца.

Освен невероятните артисти и животни от цирк Иванов в шоуто ще участват талантливи деца от Търново, както и красивата певица Мариета. Концертът е със специален сценарий, костюми и мултимедия, както и послание насочено към децата и тържествен финал, в който всички деца, заедно с Румънеца и Енчев, ще закрият концерта с песен.

Турнето ще продължи до Коледа, когато артистите предвиждат заключителен спектакъл. Билети могат да бъдат закупени на касата на цирка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com