Сам Смит пише песни под душа

1779
Сам Смит пише песни под душа
Снимка: Getty Images/Guliver

Сам Смит призна, че обожава да пише песни под душа си и именно там е композирал над 100 песни за предстоящия си четвърти албум TPH-50HR.

"Написах над 100 парчета. В албума дори е включена една песен, която написах под душа и записах на телефона си веднага шом излязох от банята", каза хитовият изпълнител в интервю за американско радио, където представи новия си сингъл Too Good At Goodbyes, чиято премиера се състоя днес. Това е първият негов проект след безспорния му хит Writing’s On The Wall от 2015 година, включен в саундтрака към последната част на филмите за Джеймс Бонд „Спектър”.

В интервюто си за медията 25-годишният певец разкри, че когато не пее в банята, той може да бъде открит най-често в звукозаписното студио или на път. Смит дори сподели, че неизменна част от пътуванията му е пакетът с всичките сезони на сериала "Сексът и града", защото не може да му се насити независимо колко пъти е гледал приключенията на Кари Брадшоу и приятелките й.

Сам Смит се завръща на сцената след 2-годишно отсъствие. Причина за временното му слизане от музикалната сцена бе тежката операция на гласовите връзки, на която той се подложи спешно малко след излизането на Writing’s On The Wall.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com