SANDER VAN DOORN първи специален гост на YALTA за 2015

23818
SANDER VAN DOORN първи специален гост на YALTA за 2015

Този петък, 16 януари, чакането за феновете на холандския транс диджей SANDER VAN DOORN ще приключи. След като миналата година гостуването на SANDER беше възпрепятствано, сега той се завръща с още по-силно и зареждащо шоу. Това ще е първият много специален гост на YALTA за предстоящата и многообещаваща 2015 година. 

Изборът, разбира се, никак не е случаен. Считан от мнозина за музикален гений, Sander van Doorn оставя своя ярък отпечатък върху електронната музика. С два албума зад гърба си, множество хитове и сингли, ремикси на най-успешните артисти от световна величина, разпродадени участия, Sander продължава да влияe върху денс сцената с пълна сила. Освен диджей той се справя и отлично с продуцентската роля, заставайки гордо зад лейбъла „Doorn Records”. Eдва ли сте пропуснали колаборацията му с Robbie Williams „Close my Eyes“, ремикса на Sia „Girl on Cocaine“, както и международните радио хитове „Love is Darkness“ и „Koko”, с официална премиера в предаването на Pete Tong по BBC Radio 1. Парчето „Koko“ се нарежда под номер 1 в най-големия сайт за сваляне на музика Beatport. 

Истерия по първото гостуване на SKRILLEX в България

Първата поява на SKRILLEX в България е на път да се превърне в едно от най-чаканите събития за януари. Пуснатите само преди месец билет...

Подобна история няма как да бъде подмината. За да запазиш своето място в ROOM 1 на YALTA CLUB, купи билет на цена от 25 лева в мрежата на EVENTIM и белия бар в клуба. А до тогава не забравяй да подкрепиш любимия си клуб в годишната класация DJ TOP 100 CLUBS.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика