Smallman представят премиерно видео клип и нова песен на 13 април в клуб Терминал 1

452
Smallman представят премиерно видео клип и нова песен на 13 април в клуб Терминал 1

Цели три премиери е подготвила за феновете си родната алтърнатив рок/етно-ембънт група Smallman за предстощия си концерт на 13 април в клуб Терминал 1.

Неотдавна стана ясно, че музикантите са в процес на заснемане на първия си официален видео клип към парчето Fenix от мини албумa Inner Oceans, записан съвместно с електронния артист и продуцент Иван Шопов.

В момента текат довършителни работи по монтажа и финалното оформление на клипа, заснет от професионален снимачен екип с режисьор Рушен Видинлиев и оператор Лора Мушева.

Засега групата ревниво пази в тайна фабулата, която се разгръща във видеото, но за сметка на това разкрива кратък трейлър, загатващ историята на „Огледалния човек“.

Каква е развръзката, почитателите на Smallman ще видят за първи път на 13 април в клуб Терминал 1, когато пълният видеоклип ще бъде прожектиран на специален екран, а паралелно с визуализацията групата ще изпълнява на живо песента Fenix.

Освен на Fenix, присъстващите ще могат да се насладят на един пълнокръвен концерт, специална част от който ще бъде представянето на чисто ново парче. То ще влезе в предстоящия албум на групата, а целият концерт на 13 април ще бъде заснет с цел издаване на концертно DVD.

Smallman представят първи официален видео клип с режисьор Рушен Видинлиев

За първи път в 16-годишната си история, родната етно/ембиънт алтърнатив рок група Smallman заснема официален видео клип към своя песен....

По традиция на специален мърчандайз щанд в клуба феновете ще могат да се сдобият с албумите от дискографията на групата, както и с красиви тениски и суичъри. На 13 април групата ще добави към тях и собствения си бирен бранд, за който предстои да бъдат обявени подробности.

Билети за събитието вече могат да се закупят в мрежата на Eventim онлайн тук и партньорските обекти.

Слушайте SMALLMAN ONLINE ТУК!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com