T-Show с първи самостоятелен концерт

40467

Rock'n'roll аристократите от "T-Show" обявиха дата за първия си самостоятелен концерт! Момчетата ще свирят на 19 – ти юни в рок бар ,,Фенс”. 

„Рок’н’ рола в най-чистия му вид. Това е нещото, което ни обединява. Не се съобразяваме с вкуса на времето, за да се продаваме. Не пишем песни за море, мента на плажа и прочие, за да ни пускат по радиото. В момента се чувстваме по-силни от всякога. Имаме много нова авторска музика и сме пълни с енергия за концерта на 19 – ти.” , споделят от T-Show.

SUMMER SESSION CONCERTS представя Мария Илиева на морския бряг

Една от най-любимите изпълнителки на българската публика - Мария Илиева, ще изнесе специален концерт в Свети Влас тази събота, на 14 юн...

Наскоро бандата пусна в ,,Youtube” гаражно демо на една от първите си авторски песни ,,Leave”. За концерта момчетата подготвят близо час само авторска музика. 

,,Ще изсвирим всичко от основаването на бандата досега. Залагаме на мръсния китарен звук и мачкащия ритъм на барабаниста ни Крис. Първите ни парчето имат доста стоунърско звучене. При последните ни песни, обаче, успяхме да вкараме и малко алтернативен полъх ” – коментират от T-Show.

Бандата е подготвила и няколко кавъра на Stone Temple Pilots , Buckcherry, Kasabian и Black Rebel Motorcycle Club. 

,,Избрахме тези банди, защото те олицетворяват част от нашата същност – мръсен звук, стил и много рок’н’ рол” - коментират от T-Show. 

Играй и спечели две двойни покани за Exit Adventure Bulgaria

Обичаш приключенията, но си леко суеверен, особено когато става дума за петък 13-ти? Ако все пак излезеш с правилния крак от вас, както...

Ето и малко история: Групата е основана през 2011 г. През последните три години T-Show преживяват постоянни промени в състава си и на няколко пъти спират да свирят. В процеса на работа групата търси своя звук и стил и го намира в членовете на последния си състав – Антон Тричков (вокали), Адриян Адриянов (китари), Явор Мечев (бас), Кристиян Новев (барабани), Тихомир Игнатов (китари). Всеки от момчетата е преминал през гаражната ъндърграунд сцена у нас, участвайки в различни музикални проекти. ( ,,Вокил”, ,,Търнокоп”, ,,The Lost Underdogs”) 

Началото на концерта е в 20:00 часа. Входът е 3 лв. А това е линкът, на който можете да видите за какво точно ще става дума: https://www.facebook.com/events/651195888303470/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com