X
 
 

Каква е оценката на втория кабинет на Бойко Борисов?

53671 8
Каква е оценката на втория кабинет на Бойко Борисов?
Снимка: БГНЕС
Днес второто правителство, водено от лидера на ГЕРБ  Бойко Борисов, даде отчет за първите си 100 дни на власт. Отчетът премина без на него да присъства самият премиер, който все още е в Брюксел.

Идеята за 100-те дни идва от историята и по-точно от второто управление на Наполеон Бонапарт. Именно 100 дни след като отново поема Франция, Наполеон е победен при Ватерло.

Нищо изненадващо - вторият кабинет "Борисов" си пише добра оценка

Положителна оценка, единомислие в голяма степен и излизане от международната изолация – това представлява обобщението на работата...

Личната оценка на вицепремиерите Румяна Бъчварова, Томислав Дончев, Меглена Кунева и Ивайло Калфин е положителна. А каква е Вашата?

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 8 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Слаб 2 ; Просто е абсурдно пожарникаря Бай Ганьо да ни е премиер!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Отличен6 и сто пъти по добри от крадливите и нагли комунисти!
 • прочети и предай другиму 6 прочети и предай другиму преди 4 години Профил на трол?
  Трябва да сбъднем завета на Левски да станем свята и чиста република! На 21 февруари, събота от 11:00, пред Президентсвото в София каним на митинг всички граждани, които споделят следните позиции: 1. Незабавно прекратяване на руската информационна агресия в България. Все по-голямата истерия на кремълската пета колона намира публичност дори в националните ни средства за информация. Прокремълската п виж още ›› ропаганда агресивно ни залива от печатни и електронни медии, както и чрез изявленията на определени партиини централи и политици. 2. Категорично отстояваме евроатлантическия избор и път на България. Родината ни е и ще бъде лоялен член на Европейския Съюз и НАТО. Политици, организации и медии, които агресивно застават срещу този наш избор и опитват да ни откъснат от европейската общност, следва да бъдат третирани като национални предатели. 3. Изразяваме пълна подкрепа за народа на Украйна, който с цената на много жертви се бори срещу руската военна агресия за европейския си избор и път на развитие. Настояваме ЕС и България да окажат икономическа, политическа и логистична помощ на украинския народ. Да живее европейска и независима България !
 • Езоп 5 Езоп преди 4 години Профил на трол?
  Каква оценка може да има правителство, чийто партиен лидер е мутра, председателят на парламентарната му група е престъпник, цялата му парламентарна група заплаши съдиите от ВКС, правителство, което изтегли 8 млрд заем, за да изплати негарантираните депозити в КТБ от порядъка 1 до 80 милиона при законова гаранция 100000 евро? Веднъж сме ги платили, като са ни окрали тези нагли престъпници, сега им виж още ›› ги плащаме, защото сами си ги откраднаха! И още 8 млрд евро ще плащаме, за да може мутрата да постиге детската си мечта-да стане президент. \"Не народ, а мърша!\"
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Защо не ти се нрави това правителство,комунаго ? Ще трябва да си наляташ парцелите най-малко още 8 години ! Можжеш да квичеш на воля !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  ОСТАВКА.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  00-нулева оценка.
 • Октомври _ 1 Октомври _ преди 4 години Профил на трол?
  Ами повече от ПОСРЕДСТВЕНА ОЦЕНКА. Сбирщина от Говорители на КОРПОРАЦИЯТА , БАНКАТА , ЕК , АМЕРИКАНО/ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО И ПРИ НУЖДА И ИЗРАЕЛСКОТО., ДЪНДИ И АРУБИС. Каква друга оценка може да има друга освен посредствена
Нагоре
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...