X
 
 

Кметът на Стрелча Стойно Чачов с благотворителна инициатива в подкрепа на „Срелчанската Коледа“

2650 1
Кметът на Стрелча Стойно Чачов с благотворителна инициатива в подкрепа на „Срелчанската Коледа“
Снимка: Община Стрелча
Кметът на Стрелча Стойно Чачов с благотворителна инициатива в подкрепа на „Срелчанската Коледа“. На събитието присъстваха и представители на ръководството на АБВ в лицето на основателят на партията и президент на България (2002-2012) Георги Първанов, председателят на политическата сила Румен Петков и председателят на АБВ – Младежи Пламена Зячка, които направиха дарения за благородната кауза и закупиха картини от събитието.

„Това е една инициатива - „Стрелчанската Коледа“, която се провежда от 2007 година в нашата община. Нейната цел е да се съберат средства за деца в неравностойно положение. Събитието днес е една допълнителна проява към това благотворително начинание, която ние с моята съпруга решихме да направим. Измислихме един вариант, в който хората да дойдат да нарисуват една картина и след това да има възможност благотворително, тя да бъде закупена, а събраните средства да бъдат дарени на 20 дечица от Стрелча“, заяви кмета на града Стойно Чачов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    ПР на братя Галеви и агента на РФ ще дарят ли децата на убитите войници в база "Индия","случайно" показана 5 дена преди атентата, с любезното съдействие на БТВ,СЛАВИ ТРИФОНОВ И "ГОЦЕ"? А ще дарят ли децата на българите със сасипан живот от Братята, дерибействали в западна България (и не само там) и потънали в неивестност не без министерска помощ? Дарявайте, Бог забавя виж още ›› , но не забравя!
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...

Последно в Актуално