Образува се 2,5-километрова колона от коли на магистрала "Тракия"

5234
Образува се 2,5-километрова колона от коли на магистрала "Тракия"

Колите се пропускат в една от трите пътни ленти. Колоната е около 2,5 км, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на ОДМВР-Пазарджик, цитиран от "Фокус".

"Няма по-сериозно затруднение за движението. Налага се колите да намалят скоростта си, даже по някое време да спрат, докато трае самото пропускане”, посочи той.

"Колоната ще върви регулярно докато приключат изцяло процесуалните действия на място и се освободи цялото движение”, уточни говорителят.

Повишена опасност от падащи камъни в Родопската част на област Пазарджик

Повишена опасност от падащи камъни има в Родопската част на област Пазарджик, съобщи за Радио „Фокус” – Пазарджик деж...

"На място има изпратени допълнителни екипи от сектор „Пътна полиция”, които регулират движението”, каза още Мирослав Стоянов.

Днес по магистрала "Тракия" се случиха две катастрофи. В тежко състояние е мъжът, пострадал при катастрофата при 64 км на автомагистралата, съобщи директорът на МБАЛ – Пазарджик д-р Васил Вълчев. "Пострадалият е 29-годишен българин, който е с тежка черепно-мозъчна травма. В момента колегите го обработват, но е неконтактен и неадекватен”, обясни д-р Вълчев.

Във връзка с друга катастрофа, станала на 66 км от същия пътен участък директорът на МБАЛ – Пазарджик уточни, че при катастрофата с турски автомобили са пострадали майка и дъщеря. "Те също се обработват. Жената е с черепно-мозъчна травма, има и гръдна травма, а дъщерята не е сериозно пострадала”, допълни д-р Вълчев.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com