Пазарджишкият кмет отрича да има охрана

22661
Пазарджишкият кмет отрича да има охрана

Пари или неуредени лични взаимоотношения – това са основните версия за убийството на Татяна Стоянова, шеф на политическия кабинет на пазарджишкия кмет Тодор Попов. Именно заради информация, че и кметът живее по-нашироко, отколкото би трябвало, Нова телевизия показа как всъщност си е уредил нещата г-н Попов.

Сигнал за несъответствие между разходи и доходи на Попов подаде в телевизионен ефир депутатът от БСП Димитър Димитров. И действително в пазарджишкото село Паталеница Попов има истински палат, но казва, че една от постройките е на негов приятел и той живее там. Попов отрича да си е вземал охрана, след като се появи и такава информация. Какво ще ме спаси това, някой да го е спасило, каза той. И заяви, че атаката на Димитров е политическа, защото имало „хора, които го мразят и в червата”.

След убийството на Татяна Стоянова кметът на Пазарджик си взе охрана

Кметът на Пазарджик Тодор Попов вече се движи с лична охрана, за която плащал самият той. Това твърди в свой материал вестник "Марица"....

В декларацията пред Сметната палата Попов е декларирал имота в Паталеница, но не става ясно чия собственост всъщност е имотът. Кметското семейство има кредити на стойност 180 хил. лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com