Все още няма основна версия за убийството на Татяна Стоянова

12084
Все още няма основна версия за убийството на Татяна Стоянова
Снимка: БГНЕС

Няма заподозрян за убийството на началника на кабинета кмета на Пазарджик Татяна Стоянова. Информацията съобщи говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова. Към момента няма и основна версия за показния разстрел.

Стоянова беше категорична, че тиражираното твърдение, че Татяна Стоянова е застреляна от сръбски гражданин, не отговаря на истината. Тя не потвърди информацията за намерен отпечатък върху един от патроните.

Кметът на Пазарджик не приема убийството като заплаха

Кметът на Пазарджик Тодор Попов не успя да сдържи емоциите си по време на пресконференцията след убийството на началника на кабинета си...

Единствено е уточнено оръжието, с което е стреляно - сигнално-газово, но преработено за стрелба с бойни патрони, най-вероятно с корпус на „Макаров“ и със заглушител. Към момента не може да се каже дали извършителят е професионалист или аматьор, информира БНР.

Според полицаи многото изстрели може и да са с умисъл за объркване на разследването. Кметът Тодор Попов вече е разпитан, като човек от близкото обкръжение на Татяна. Работи се по версиите икономическо, политическо убийство или по лични причини.

В момента се проверяват договорите за обществени поръчки в общината, както и движението по банковите сметки на Татяна Стоянова. Тя беше простреляна с 5 куршума на 12 януари пред дома ѝ. Към момента няма следа, която да води до убиеца.

Вчера стана ясно, че от държавното обвинение са разпоредили да бъде свалена банковата тайна по отношение на Стоянова. Това се налага, за да бъде установено какви банкови сметки е имала тя, какви са наличностите в тях и имала ли е кредити.

Бивш шеф на РДВР: В Пазарджик скоро не е имало толкова жестоко убийство

Пазарджик отдавна не е имало такова жестоко убийство след случая със сестрите Белнейски. Това коментира Арлин Антонов, бивш директор на...

В същото време родителите на убитата Марияна и Иван Стоянови са съобщили пред свои близки, че нямат представа как дъщеря им се е сдобила с огромното си жилище, научи "24 часа". Те не били наясно с какви средства Татяна е купила жилището си, ипотекирано ли е и въобще дали е нейна собственост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пазарджик