X
 
 

Близо 800 са незаетите места за прием в VIII клас след трето класиране в Плевенско

3536 0
photo of Близо 800 са незаетите места за прием в VIII клас след трето класиране в Плевенско
Снимка: iStock/Guliver
757 места за прием в VIII клас в училищата в Плевенска област са останали незаети след третото класиране. Това показва справката, публикувана на интернет страницата на РУО – Плевен.

Най-много незаети места има в някогашните техникуми. В Професионалната гимназия по мениджмънт и хранителни технологии в Плевен все още има 34 свободни места в две паралелки.  В Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии "Луи Пастьор" – 25 свободни места. В гимназията по строителство, архитектура и геодезия "Никола Фичев" – 29 свободни места. В Професионалната гимназия по механоелектротехника в Плевен – 21 места в три специалности. В гимназията по транспорт "Проф.

Цветан Лазаров" – 30 места от три специалности. В ПГССТ "Никола Й. Вапцаров" в град  Левски – 45 незаети места от три специалности. В ПГ по ядрена енергетика „Мария С. Кюри" в Белене – 31 места.

Непопълнени са дори паралелки в елитните плевенски гимназии. В Математическата гимназия „Гео Милев“ са останали незаети 21 места в три паралелки. В Езиковата гимназия – 3 места, а в Държавната финансово-стопанска гимназия „Интелект“ – 14 места.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители