Готов е списъкът с кредиторите на КТБ

6407
Готов е списъкът с кредиторите на КТБ
Снимка: БГНЕС

Списъкът с кредиторите на КТБ вече е готов и до дни ще бъде публикуван в Търговския регистър. В него ще бъдат включени както лицата, така и фирмите, които имат да получават пари в процедурата по несъстоятелност.

Днес, 17 август 2015 г., в изпълнение на разпоредбите на чл. 64, ал. 2 от Закона за банковата несъстоятелност, синдиците на „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност) – КТБ АД (н), заявиха за публикуване в Търговския регистър списъка на приетите вземания към банката.

Списъкът с кредиторите на КТБ трябва да стане ясен до края на деня

Списъкът с кредиторите на Корпоративна търговска банка трябва да бъде готов днес (17 август), съобщава БНР. Синдиците Лазар Илиев и Рос...

Съгласно разпоредбите на чл. 64, ал. 1 от Закона за банковата несъстоятелност списъкът включва имената на кредиторите, основанието и размера, с който е прието вземането, вида и размера на обезпечението и поредността на удовлетворяване на вземането. Приетите вземания в списъка са подредени по ред на удовлетворяване, а в рамките на реда – по азбучен ред.

Очаванията са в кратък срок списъкът да бъде качен на интернет страницата на Търговския регистър, където той ще е на разположение за проверка по партидата на КТБ АД (н) - ЕИК 831184677, в раздел „Обявени актове несъстоятелност”. Подробно описание на стъпките, които трябва да предприемете, за да достигнете до мястото в Търговския регистър, където списъкът на приетите вземания към КТБ АД (н) ще бъде публикуван, можете да намерите на интернет страницата на банката

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Плевен