X
 
 

Каракачанов: Несериозно е да коментирам искането на „Атака“ за заличаване на ПГ „Обединени патриоти“

1077 0
photo of Каракачанов: Несериозно е да коментирам искането на „Атака“ за заличаване на ПГ „Обединени патриоти“
Снимка: actualno.com/Ангел Атанасов
„Несериозно е да коментирам искането на „Атака“ да бъде заличена от регистрите на Народното събрание парламентарната група „Обединени патриоти“. Всеки може да иска всичко. Можеш да поискаш даже спиране на глобалното затопляне“, каза днес в Плевен вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той бе в града, за да участва лично в поредната част от информационната кампания „Бъди войник“. Тя има за цел да извади на щандове всички видове въоръжени сили и военни училища. Така хората, които се интересуват, на място да получат необходимата информация и да видят отблизо въоръжението и техниката, с която разполага Българската армия, поясни министърът на отбраната.

В кметската надпревара за Русе ВМРО кандидатства с Галин Григоров

Областният управител Галин Григоров е предложението на ВМРО за градоначалник на Русе за предстоящите местни избори през октомври. Това ...

Преди началото на информационната кампания „Бъди войник“ в Плевен Каракачанов обяви кандидатът на ВМРО за кметския стол в града – депутатът д-р Калин Поповски, който е и дългогодишен лидер на ВМРО в региона.

„В изборите за общински съветници ще участваме с пълна листа от 41 имена, в която ще има и гражданска квота от 12-13 човека. Не само няма да спираме, а и ще поощрим мажоритарната преференциална кампания. Всеки кандидат трябва да знае, че е избираем без значение дали е на първо или на последно място, стига да събере съответния брой пеференции, каза още Каракачанов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители