X
 
 

АГ специалисти преглеждат безплатно в пловдивско ДКЦ

564 0
photo of АГ специалисти преглеждат безплатно в пловдивско ДКЦ
Снимка: pr.goldencrown
Безплатни прегледи при акушер-гинеколог организира ДКЦ „Свети Георги“ в Пловдив. Кампанията ще се проведе в рамките на три седмици, като началото й е 08.11.19 г. Инициативата се организира по Програмата на Министерството на здравеопазването за ранно откриване на онкологични заболявания. В прегледа се включва скрининг за рак на маточната шийка.

Безплатната кампания в пловдивския ДКЦ "Свети Георги" планира да обхване общо 650 жени. На всички пациенти безплатно ще бъде направена и цитонамазка. Целта на кампанията е превенция на коварното заболяване, а също и обучение на полово активните дами. На пациентите се обяснява, че е необходимо поне един път в годината да провеждат прегледи при акушер-гинеколог, както и да си правят цитонамазка.

Безплатни акушеро-гинекологични прегледи в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив

Безплатни прегледи за жени, страдащи от миома на матката, стартира Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ "Свети Георги“...

Консултациите ще извършват доктор Ружа Белчева, доктор Росица Стойчева, доктор Любомира Кръстева и доктор Ели Илиева. Не е необходимо направление от личния лекар, единствени пациентките трябва да си запишат час на регистратурата на здравното заведение, на телефони: 032 330 248 и 0889 810 248.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално