X
 
 

Безплатни медицински прегледи в Пловдив

1246 0
photo of Безплатни медицински прегледи в Пловдив
Снимка: личен архив
Нова инициатива за безплатни прегледи започва в Медицински център „Свети Пантелеймон” към едноименната общинска болница в Пловдив, съобщиха от Община Пловдив. От утре – 16-ти август 2019 г., до 23-ти август 2019 г., включително, ще се проведат прегледи и консултации по неврология и хирургия. Пациентите ще бъдат консултирани всеки делничен ден в този период от 8.30 до 12.00 часа. За прегледите не се изисква направление от личния лекар, но е необходимо предварително записване на телефони ел. 032/603 990; 032/603 914 или 0882 450 604.

"Първите безплатни прегледи и консултации, които организирахме миналия месец, преминаха при голям интерес от страна на гражданите. Като общинско здравно заведение ще продължим и в бъдеще тази инициатива, за да обърнем вниманието на гражданите върху социално значимите заболявания, заяви управителят на МБАЛ „Свети Пантелеймон“ в Пловдив д-р Константин Сапунджиев. Той допълни, че при констатиране на заболяване пациентите могат да бъдат приети в отделенията, които предлагат отлични условия и в които работят доказани специалисти, предаде агенция Фокус.

Областният управител Здравко Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди официално кандидатурата на сегашния областен управител Здравко Димитров за кмет на Пловдив. Това...

Медицинският център „Свети Пантелеймон“ се намира на бул. „Никола Вапцаров“ 9.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители