Иновативна фирма от Пловдив изгражда High Availability хостинг решения

2378
Иновативна фирма от Пловдив изгражда High Availability хостинг решения
Снимка: Архив

ЕМДИ ЗЕРО е компания, ситуирана в Пловдив, предлагаща широка гама услуги в сферата на компютърните системи, хостинг услугите и разработката на софтуер. Фирмата извършва експертна корпоративна поддръжка на компютри, разработва софтуерни и хостинг решения за сайтове с високо натоварване, а освен това извършва интеграция на приложения за работа с контейнери ( LXC, LXD, Docker ).

Осигуряването на бърз и надежден хостинг е сред основните услуги в портфолиото на ЕМДИ ЗЕРО. За да останат доволни, клиентите на компанията получават възможността да разположат своите сайтове върху специализираните сървърни системи, за които е осигурена надеждна денонощна поддръжка. От компанията се гордеят с високите нива на сигурност, които собствениците на сайтове получават при използване на хостинг услугата.

За почитателите на виртуалните сървъри също е помислено, защото и управляем VPS хостинг присъства в каталога от високотехнологични услуги. Този тип услуга често се препоръчва на сайтове или онлайн магазини, които все още не могат да генерират високи нива на трафик. Качественият VPS хостинг осигурява конфиденциалност, възможност за персонализиране на системата, контрол над сървъра и не на последно място - достъпни цени за клиентите, които разполагат с по-ограничен бюджет за хостинг услуги. ЕМДИ ЗЕРО предлага възможността за консултация, преди да вземете окончателно решение относно закупуването на хостинг за вашия онлайн магазин или уебсайт.

Управлението и поддръжката на сървъри от страна на MD ZERO включва още услуги като: сървърна виртуализация, мониторинг, конфигуриране на клъстерни системи и VPN мрежа, изграждане на телефонна PBX система, системна администрация.

Експертите ни работят успешно и в сферата на софтуерните разработки, като компанията предлага изграждането на: ERP системи, CRM системи, системи за разплащания, складов софтуер, онлайн магазини и уебсайтове.

Избирането на услуга компютърна поддръжка може да бъде осигурена с или без абонамент, а услугата включва: ремонт на лаптопи и компютри, диагностика, почистване на вируси, миграция на данни и инсталация на Mac OS X.

Инсталацията на видеонаблюдение също влиза сред набора от услуги, предлагани от ЕМДИ ЗЕРО. Без значение дали сте избрали IP, HDCVI или аналогово видеонаблюдение, специалистите ни ще ви консултират и ще ви помогнат да направите най-добрия възможен избор. Услугата включва избор на подходяща апаратура, настройка на системата за извършване на видеонаблюдение, нейната поддръжка и безупречно гаранционно обслужване.

Не на последно място, фирмата  предлага на своите клиенти и продажба на компютърна техника - както нова, така и реновирана по достатъчно надежден начин, за да ви служи вярно. Фирмата предлага възможност за разсрочено плащане при закупуване на артикул, както и гаранция между 6 и 12 месеца в зависимост на избрания продукт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com