Приятели зад бара ви канят на КЕКС

11192
Приятели зад бара ви канят на КЕКС

На 21 и 22 февруари в рамките на инициативата си Приятели зад Бара artnewscafe ще ви запознае с кулинарно-експериментален колектив София или накратко КЕКС.

Ангел Спасов (КЕКС) се занимава с непопулярно бизнес начинание в софтуерния бранш, докато Веселин Истаков е опитен оптик, търсач и колекционер на рамки за очила. Инициатива, която подхващат се поражда от интереса им към нестандартните кулинарни изпълнения и свободното време отредено за подобен тип хоби. В artnewscafe те са ни подготвили следната програма:

“Приятели зад бара”

Тази неделя в инициативата на artnewscafe “Приятели зад бара” ще бъдат едни специални гости. Любимите ни приятели, създател...

21.02 събота, след 18:00 ч. до 00:00 - Подхлъзваща вечер с КЕКС.

Двамата ще правят любимите си коктейли. За Веско това е черният руснак - мек и неангажиращ коктейл, подходящ както за домашна употреба преди лягане, така и за рязка ескалация в нагласите на пиещия го по отношение на вечерта. Ангел пък ще заложи на изпитана лична класика - енергийно разпускащия апрески коктейл "Зимна пързалка".

За уплътняване на обстановката момчетата от колектива ще заложат на онлайн радиото, създадено от Веско LMEY.net, но също и на лично подбран плейлист от парчета, които двамата свързват през годините със забави, приятелства и разочарования, любовни радости и мъки и обещават в музикалното оформление да няма тракове само за пълнеж.

22.02 неделя, между 14:00 - 18:00 ч. - Антинапрегнат следобед с КЕКС.

Укрепват рухналата стена на тепето в Пловдив

Въпреки спора между община Пловдив и Пловдивския университет чия грижа е рухналата подпорна стена на Джамбаз тепе от днес алпинисти о...

Тъй като момчетата се надяват да са подхлъзнали много хора от предната вечер, в неделния следобед ще се наблегне на сухи, пикантни и солени апетайзери, специално приготвени да предизвикват нужда от поглъщане на апетитна белгийска бира или червено вино.

Заповядайте да се видите с приятели, да научите повече за КЕКС, за любими рецепти и кулинарни преживявания на нашите приятели.

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com