X
 
 

Прокуратурата подхвана родителите на падналото от втория етаж дете в Пловдив

563 0
photo of Прокуратурата подхвана родителите на падналото от втория етаж дете в Пловдив
Снимка: БГНЕС
Под надзора на Районна прокуратура - Пловдив се извършва досъдебно производство по случай, в който дете на година и три месеца пострада, след като бе оставено без родителски надзор.

Момиченцето е паднало от прозорец на втория етаж в двор на къща в петък, 6 септември, а намесата на съседи е довела медицински и полицейски екип.

Прокуратурата извади от списъка на обвиняемите за пловдивския зоопарк районен кмет

Дългогодишната сага с пловдивския зоопарк, чието строителство предизвика обвинения от страна на Специализираната прокуратура, продължав...

Детето е с тежка черепно-мозъчна травма, но в стабилно състояние, в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, съобщиха днес от болницата.

По досъдебното производство досега са направени оглед на местопроизшествието, разпитани са свидетели и родителите на детето, уведомена е Агенцията за закрила на детето.

Очаква се нейни служители да изготвят социален доклад, който също да бъде представен в досъдебното производство. То се води по чл. 182 ал.1 от Наказателния кодекс и касае случаите, в които родител оставя лице, намиращо се под родителски грижи, без надзор, като с това създава опасност за неговото физическо здраве и развитие. 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално