Ранен при катастрофа записан в ОДМВР като 20 години по-стар? (СНИМКИ)

3830
Ранен при катастрофа записан в ОДМВР като 20 години по-стар? (СНИМКИ)
Снимка: Actualno.com

Катастрофа с ранен предизвика спор. Пострадалият възнамерява да заведе дело, а сигналът в полицията е със сгрешени данни. Това показа проучване от екип на Actualno.com. По първоначални данни, на 15.06.20 г. около 07:15 ч. в дежурната на пловдивската ОДМВР е постъпил сигнал за настъпил пътен инцидент на пътя между Пловдив и село Ягодово.

Дете загина при катастрофа край Николаево

Дете загина на място в зверска катастрофа, възникнала днес около 15:40 ч. 12-годишно момче е починало при пътния инцидент на подбалканс...

На мястото на произшествието незабавно са изпратени екипи на Бърза помощ и полиция. Те са установили, че лек автомобил "Опел", управляван от 44-годишен водач от село Болярци, се опитал да извърши маневра ляв завой. Според данните, той отнел предимството на "Фолксваген", който не могъл да спре и блъснал отзад завиващата кола. Очевидци разказват, че тя се завъртяла и излязла извън пътното платно. От удара по-младият водач е изпаднал в безсъзнание за кратко и твърди, че не си спомня какво точно се е случило след това. Пострадалият е откаран в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив с контузии на гърди, корем и глава. Прегледан е, извършена му е манипулация за обработване раната на главата и е изписан за домашно лечение.

В процеса на разследването станало ясно, че "Опел"-ът е собственост на трето лице - жител на Съединение. Другият автомобил, участник в катастрофата, е бил управляван от 51-годишен мъж от село Катуница, чиято алкохолна проба е показала наличие на 1,56 промила алкохол в кръвта. Мъжът е бил задържан и срещу него е започнато досъдебно производство.

Верижна катастрофа на Околовръстния път в столицата

Верижна катастрофа в столицата. 9 автомобила са катастрофирали на Околовръстния път в посока кв. "Младост". Това съобщиха за Агенция "Ф...

Казусът възниква от факта, че пострадалото момче твърди, че е на 25 г., а в полицията е записан като 44-годишен. Освен това, в противоречие на официалната информация от ОДМВР - Пловдив, версията на ранения е, че той е отивал на работа в това време, намалил е скоростта, за да влезе на територията на предприятието, в което работи, като е подал мигач и се е приготвил да завие наляво, за което според него нарушение няма. Имало е 2 коли зад неговата, които също са спрели, за да го изчакат да освободи платното.

Междувременно, шофьорът на "Фоклсваген"-а е започнал изпреварване и се е ударил в задната част на "Опел"-а. Пострадалият шофьор казва, че все още е в болничен и му се правят изследвания, тъй като оплакванията и неразположението му не са отминали. А пътният спор е приключен от полицейските служители, констатирали, че вината за катастрофата е негова, за което му е съставен и акт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЛОВДИВ:

Зам.-кметът на Пловдив Пламен Панов откри конференция, посветена на “Зеления и устойчив спорт”

В центъра на Пловдив: Кола пропадна заради подпочвени води

Пловдив е домакин на Тепе Джамборе - първият по рода си спортно-културен маратон

Кметът на Пловдив посрещна шампионките от волейболен клуб „Марица“

Програма на община Пловдив за Великденските празници

Пиян шофьор прегази с джипа си жена на паркинг в Пловдив

Инцидент или насилие: Дете е със счупени зъби след посещение в детски център

Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив

Кметът на Пловдив глобен за мръсния въздух, предстои дело в Страсбург

Кална вода тече от чешмите на хората в Брестовица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com