Ако се налага, Нинова ще си плаща на частна фирма за охрана, държавни пари за това - не

4417
Ако се налага, Нинова ще си плаща на частна фирма за охрана, държавни пари за това - не
Снимка: БГНЕС

Данъците на хората не трябва да отиват за моята охрана. Това е мое принципно разбиране. Ако се наложи, ще се наема частна фирма, ще си плащам да ме охранява. Но дано не се налага. Но държавни пари за това не мога да позволя да се дават. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по темата с SMS заплахите срещу нея. Тя каза, че е уведомила министърът на вътрешните работа за това.

Припомняме, че по-рано служители на ДАНС задържаха лицето Кемил Рамадан от пазарджишко село за отправени заплахи срещу президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова.

Ето какво пише в заплашителните SMS-и до Корнелия Нинова (СНИМКА)

Абсолютни глупости – с тези думи изпратилият заплашителен SMS до лидера на БСП Корнелия Нинова и Кемил Рамадан коментира факта, ч...

Бъдещето на Европа

Имаме пет сценария за Европа. У нас правителството няма анализ каква ще бъде позицията на България, а ние ще имаме председателство на ЕС. Трябва според БСП да се внесе в парламента тази тема и всички политически сили да си изразим мнението и да се вземе едно национално решение, Убедена е Нинова.

По думите й по време на председателството освен общоевропейските теми, ние трябва да поставим 1-2, които да са важни за нас. Ние предлагаме икономиката, социалните въпроси и сигурността като теми, които да бъдат поставени, по времето на нашето председателство на ЕС, стана ясно още от думите на Нинова в ефира на БНТ.

Бавят се, защото загубиха време да създават ново министерство на председателството. Обсъждат се плочките в НДК, не се предлагат политики - така лидерът на БСП коментира подготовката ни по председателството.

На Западните Балкани трябва да се гарантира перспектива за присъединяване към Европейския съюз. Ние трябва да дадем подкрепа за тяхната интеграция по-скоро, убедена е Нинова.

Цветанов: Нека Корнелия Нинова да даде отчет за това, което са направили срещу "Наглите"

Нека Корнелия Нинова да даде отчет за това, което са направили, когато са имали тази възможност, срещу групата на „Наглите“...

21 километра от оградата още не са изградени, от двуредова я направиха едноредова, парите от Европа не се усвояват, коментира Корнелия Нинова по темата с националната сигурност в общоевропейски мащаб и приноса на България.

МВР поиска 1000 души, които не им стигат, министърът на отбраната иска поне 5000 души. Лидерът на БСП каза, че питала министъра на финансите дали държавата ще отпуснат 300 млн. за сигурност, но той й отвърнал, че това няма да стане тази година.

Черноморска стратегия

Според Нинова тази тема може да се постави по време на председателството на ЕС. Тя обобщи, че Западните Балкани, тема "Сигурност" и Черноморска стратегия са теми, по които БСП би подкрепила единни позиции.

Битовата престъпност и случаят "Наглите"

Човекът, заплашвал Радев и Нинова с SMS-и, е с психични отклонения

Заплахите към Радев и Нинова са под формата на SMS-и. Лицето, отправило заплахите, най-вероятно е с отклонения. И моят телефон е пълен ...

Можем да решим въпросът за промяна на т. нар. "маловажен случай" в Наказателния кодекс. Проблемът и с "Наглите" трябва да се реши. В закона има основание те да бъдат пуснати, а ние предложихме поправки в закона. Сега затворникът може директно до съда да кандидатства да бъде освободен. Ако аз съм съдия по това дело, никога не бих пуснала "Наглите" при никакви обстоятелства, категорична беше Нинова.

На финала на разговора стана ясно, че и политиците са хора с разкритието, че Корнелия Нинова имала татуировка на дясното рамо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика