X
 
 

Андрей Слабаков мисли, че родители, които не водят децата си на училище, трябва да ходят в затвора

3429 5
Андрей Слабаков мисли, че родители, които не водят децата си на училище, трябва да ходят в затвора
Снимка: БГНЕС
Аз лично се отегчих от това политическо коректно говорене. Не трябва да им се цепи басма. Така популярният режисьор Андрей Слабаков коментира новината, че става част от евролистата на ВМРО.

На въпрос за какво би говорил пред Европейския парламент, режисьорът каза, че щял да говори за образованието и предложи да има затвор за родители, които не водят децата си на училище. Последва въпрос на водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев – кой тогава ще води децата на училище?

Андрей Слабаков: Аман от педерасти, рецидивисти, цигани и непушачи

Да ми се обяснява колко е вредно да се пуши, а да ти продават цигари на ъгъла и да взимаш огромни пари от акцизи е крайно несериозно. Т...

Смятам, че листата на ВМРО е готина, защото има достатъчно разумни хора. Аз не съм краен – изключително разумен съм, не съм предлагал думите "мама" и "тате" да бъдат заменени с "родител 1" и "родител 2", добави Слабаков.

Попитан дали харесва сегашното управление на България, Слабаков каза, че има какво да се желае. А дали трябва да напуснем ЕС, отговорът беше, че всеки закон, който е против България, означавал, че е против Европейския съюз. "Има едно семейство – българското, на всички други семейства - "сбогом", каза Слабаков, коментирайки разделението в Европейския парламент и че там има политически семейства, тъй като няма как да има единни партии, защото влизат депутати от различни държави.

"Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои като Бареков и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски", завърши Слабаков.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 5 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Още един тъпунгер... Вулгарен и отблъскващ тип. Матряла че е лош - лош е, ама скоро и матрял няма да остане .... И последния ще гаси ЛАМПИТЕ.Ако преди това КОЧИНАТА не си е спряла и тока от самосебе си.
 • Андрей Слабаков ще рекламира ВМРО, като матрак за неудачници в политиката 4 Андрей Слабаков ще рекламира ВМРО, като матрак за неудачници в политиката преди 10 месеца Профил на трол?
  Рошавият пушач, самозван режисьор и евтин рекламист на матраци Андрей Слабаков се е отдал на патерицата на ГЕРБ – каракачановото ВМРО с водач за евролистата патриотът с ромската фамилия Джамбазки. За колко сребърника се е отдал на ВМРО Андрей Слабаков можем само да гадаем и пресмятаме. Той от години яхва славата на великия си баща, актьорът и екополитик Петър Слабаков и сега явно е решил да се виж още ›› опита и в политиката, след провалената си кариера на режисьор. Както казва Народът „никога не е късно да станеш за резил“, както прави общественика Андрей Слабаков, присъединявайки се към патерицата на ГЕРБ, излъгалото с уж по високи пенсии, български пенсионери, ВМРО на Каракачанов и Джамбазки, а не това ВМРО на Тодор Александров и Ванче Михайлов. podoko.eu/?p=297
 • Анонимен 3 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Слабаков, тези избори са евродепутати, не са за клошари!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  В Европарламента не приемат клошари!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Император Нерон веднъж назначил любимия си кон за сенатор. Слабаков не е чак толкова... хм, ексцентричен. Но определено не съм му фен. Слабаков, Бареков - един дол дренки, разлика не виждам!!!