Атанасов определи Борисов за палячо, заяви и, че наркотрафикът пази шефовете на СДВР

3772
Атанасов определи Борисов за палячо, заяви и, че наркотрафикът пази шефовете на СДВР
Снимка: БГНЕС

Преди малко чухме да говори фактическият вътрешен министър – изключително слабо изказване, за пореден път Борисов се опита да ни вземе за балами. Това е класически рекет, мафиотски натиск и сблъсък на две отделни мафиотски групировки, които не зачитат властта. Така категорично о.з. генерал Атанас Атанасов, дясната ръка на Радан Кънев, коментира изказването на премиера Бойко Борисов, че при стрелбата в Слънчев бряг свало въпрос за махленска свада.

Атанасов посочи, че пред местна медия полицай, пожелал анонимност, е казал, че МВР е имало информация преди седмици за напрежение и опит за преразпределение на наркотрафика в региона на Слънчев бряг. Там има полицейски чадър – това е истината, подчерта бившият председател на Вътрешната комисия и попита – да сте чули да има сериозна полицейска акция срещу наркоразпространението в София? В последните две години Софийската дирекция на МВР е на трето място отзад напред и ръководството ѝ не се сменя – защо? Защото наркоразпространението пази шефовете на Софийската дирекция на МВР, заяви Атанасов, който възкликна: „Вие искате да ви изредя поименно наркоразпространителите”. Атанасов каза и нещо скандално – докато бил шеф на Вътрешната комисия, дал на Румяна Бъчварова „тежки, компроментиращи данни” за шефа на СДВР (бел. ред. – Младен Маринов) и до месец този човек разбрал каква е информацията. Да ме съдят, не ме е страх, категоричен беше Атанас Атанасов, който застана твърдо зад думите си.

19 души са задържани за стрелбата в Слънчев бряг, включително собственикът на заведението

19 души са задържани за престрелката в Слънчев бряг, заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова. Вчера при престрелка един човек загин...

Атанасов продължи със скандалните изказвания – главният секретар на МВР Георги Костов зае този пост защото е човек на Валентин Златев. Бойко Борисов прави назначения, за да задоволи определени интереси, добави депутатът. Борисов е заприличал на палячо – с това глупаво обяснение, че в Слънчев бряг било битова свада. Този човек да не може да прецени обстановката ..., коментира Атанасов.

Картината "Слънчев бряг" - версии

Засега състоянието на Димитър Желязков остава критично. Според версия на "24 часа" за случилото се става въпрос за опит на туроператорска фирма да вкара заведение на Божо Оксижена (Божидар Георгиев) в алкохолните турове. "Флагман" пък казва, че преди няколко дни зетят на Митьо Очите бил пребит и е уговорена вечеря в ресторант "4 you", на която трябвало да присъства общинският съветник от ДПС Христо Широков. Версията беше разказана от журналистката Катя Касабова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com