Бареков плаши с окупация на президентството

26431
Бареков плаши с окупация на президентството
Снимка: БГНЕС

Ако президентът Росен Плевнелиев не покани „България без цензура” на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), ще направим мирна окупация на сградата на президентството. Това заяви пред агенция ПИК лидерът на най-новото политическо движение у нас Николай Бареков.

Според Бареков е факт, че неговата партия, както и Реформаторският блок, са партиите, привличащи най-голямо доверие в през последните месеци. Бившият журналист, който настоява да бъде считан за политик, се позова и на най-новото изследване на „Галъп”, което ще бъде представено днес. Затова е и редно ние също да присъстваме на съвета, смята новоизпеченият политик.

Марковски: Срещу Бареков има 4 заведени дела, можем да заведем още 2

Срещу Бареков има четири наказателни дела и можем да заведем още две. Това заяви пред bTV Марин Марковски, който защитава лидера на ГЕР...

"В сряда, преди заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, ще посрещнем подобаващо представителите на всички политически сили, включително ГЕРБ, БСП и ДПС. Единствените, които няма да бъдат посрещнати по този начин ще бъдат Волен Сидеров и представителите на "Атака", тъй като тази партия не е част от властта", посочи новият политик.

Лидерът на „България без цензура” продължава да настоява за оставката на Росен Плевнелиев заради водените журналистически разследвания от ТВ7 за офшорни фирми и имотите на президента в Гърция. Бареков иска ДАНС и НАП да проверят Плевнелиев и ако всичко е наред, лично щял да го подкрепи при нови избори за президент. Трябва да бъдат проверени сметките на всички политици и съмнителни бизнесмени от началото на прехода, настоява политическият лидер.

Бареков също е доста ядосан, че партията му се асоциира с партии като „Ред, законност и справедливост” на Яне Янев. С други думи бившият журналист не приема, че ще е „политическа еднодневка”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика