Борисов: Провал във всичко. Българите мрат повече. Категорична победа на ГЕРБ при нови избори (ВИДЕО)

26589
Борисов: Провал във всичко. Българите мрат повече. Категорична победа на ГЕРБ при нови избори (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

"Вече българите почнаха да мрат повече, отколкото навсякъде другаде. Защо – Радев и Стойчо Кацаров какво направиха, убиха ми ваксинационният план. Кацаров ли е успешен, където ни разболя – в момента се хвърлят милиони ваксини". Това бяха само част от репликите на експремиера Бойко Борисов в живо включване във Фейсбук.

При нови избори, категорична победа на ГЕРБ. Никоя партия не може сама – ГЕРБ може с всеки, стига да има важна програма. Като не искат партиите, народът накрая ще ги гони с камъни, заяви Борисов. "Първо трябва да сложат премиер, който разбира за какво става въпрос – за съжаление по-подготвен от мен няма", добави той за формиране на правителство сега, в 46-тия парламент. Освен това, Борисов смята, че в бъдещо правителство трябвало да участват Томислав Дончев, Кирил Ананиев – веднага щял да им даде 60 гласа.

Тошко Йорданов за депутати и МВР министри от ГЕРБ: Двама от тези социопати са в тази зала

„Това Народно събрание свърши част от работата на прокуратурата. Видяхме ясни доказателства, че в българската полиция има садисти...

"Тя страната в момента не знам къде е. От лидер на Балканите сме изпокарани с всички – единствено ние не пратихме помощ за пожарите на Турция. Те помнят обидите, че едва ли не съм му носил шербета на Ердоган. Сега всички очакваме Турция да играе основната роля в Афганистан. Провал във външната политика, провал в икономиката", настоя Борисов. И обясни как се върнал със стотици милиони евро за границата, като бил премиер, сега Радев като бил такъв дипломат, да се върне с двойно повече.

"Вие не знаехте какво е миграция. При Бойко Борисов - нула миграция", похвали се експремиерът. "Сега почнахте - ми-ми-фа-сол-ла?! Ще има миграция, като няма дипломация. Шербет съм носил - ама като отида, гвардия ме посреща", заяви с патос Борисов.

Сега разбирам, че нещо са опитвали да замажат в отношенията отвъд Океана, за самолетите (F-16). Бият се 2 тези - има пари, няма пари. Кой на мен ми актуализира бюджета? Виждате ли какви неистини, каза лидерът на ГЕРБ.

"Може да си завършил не Хавард, а на Луната – като не разбираш, викаш дайте ми празен чек", подчерта Борисов за актуализацията на държавния бюджет. По думите му, той щял да подкрепи актуализация, но първо да кажели откъде ще дойдат допълнителните пари. Но веднага след това използва определението "Асен измамника" за финансовия министър Асен Василев.

Илиян Василев: Господа Борисов, Митов, Доган - искате война. Ще я получите

"Да, прав бе Кристиан Таков, че трябва да пазим правото от закона. В казуса с гражданството на Кирил Петков, който засегна мафията жест...

Според експремиера, консултациите при президента за втория и третия мандат били абсолютно безсмислени. Борисов потвърди, че ГЕРБ ще представи проектоправителство, но ще върне веднага втория проучвателен мандат, когато го получи.

Не приемам, че ние сме атакували Киро (Кирил Петков). Атакува го ИТН, ние внесохме питане в Конституционния съд, заяви Борисов. И след порой от думи обясни как той лично не се

За полицейското насилие лидерът на ГЕРБ се обяви за адекватни наказания – но не само за полицаи, но и за бити протестиращи. По думите му, Младен Маринов не бил виновен. А записите, според Борисов, не били крити - и не ги е гледал, щял лично да подаде сигнал, ако ги бил гледал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

"Екзакта" прогнозира голяма преднина на ГЕРБ пред ПП-ДБ

Главчев пред посланици: България ще участва активно във възстановяването на Украйна

Предизборно: По 100 лв. месечно отгоре за храна в МВР

„Левицата“ представи водачите си за двата вида избори на 9 юни

Христанов: Притеснява ме как Кирил Петков заклеймява медии за това, че са част от мафията

НСО опроверга Денков за преустановената охрана

Минчев отрича да е замесен в "Да запазим Корал"

Прокуратурата реагира с 8 месеца закъснение по скандала с Кирил Петков и "Да запазим Корал"

Денков: Пеевски подвикваше на Желязков какво да прави

"Удар по ГЕРБ и ДПС": Напуснала ПП-ДБ партия подкрепи последното вето на Радев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика