X
 
 

БСП: Цветанов пуска фалшиви новини

2254 23
БСП: Цветанов пуска фалшиви новини
Снимка: БГНЕС
Фалшивите новини наистина са опасни. Затова ще ги разобличаваме винаги, заявиха от БСП. И допълниха: 

"Задачата на ГЕРБ преди изборите е противодействието на фалшивите новини". Това заявява Цветан Цветанов на 12.02.2019г. В такъв случай, задачата на ГЕРБ е да противодейства на господин Цветанов, който днес сътвори поредната фалшива новина. Той твърди, че БСП не е пускала искане за ползване на зала в община Видин за провеждане на среща с кметове на малки населени места и не е получавала отказ. Публикуваме официално писмо - искане с входящ номер за това мероприятие и официален отказ от общината, управлявана от ГЕРБ. Фалшивите новини наистина са опасни. Затова ще ги разобличаваме винаги", пишат още от БСП.

Паник бутони във всяко заведение с удължено работно време и повече камери в  ромския квартал на Кюстендил искат от БСП

Председателят на БСП – Кюстендил  и общинските съветници от „Коалиция за промяна” очертаха мерките, които предла...

"БСП не е искала по надлежния ред ползването на залата на Общински съвет – Видин и това е видно от разпространените от самите тях писма. По този повод от ГЕРБ за пореден път се обявяваме категорично срещу тиражирането на фалшиви новини. Това съобщиха от пресцентъра на партията, в отговор на БСП. 

"В първото разпространено от БСП писмо е видно, че те искат ползването на залата на Общинския съвет с писмо от 18.02.2019 г., адресирано до председателя на Общински съвет – Видин. С това за пореден път от БСП показват, че не познават административните правила и процеси в българските общини. Защото разрешенията за ползване на помещения в сградата на общината се искат и се дават от кмета на дадената община, а не от председателя на Общинския съвет", пишат от ГЕРБ.

От партията уточняват, че след като председателят на Общински съвет – Видин препраща писмото, адресирано до него, до кмета на Община Видин на 20.02.2019 г. (в прикачения файл), още на същия ден от общината е изпратено писмо-отговор (второто разпространено от БСП), че на тази дата залата не може да бъде предоставена за ползване.

"Тук още веднъж припомняме, че БСП канят кметовете от областта на среща с Корнелия Нинова още на 18.02.2019 г., когато искането им за ползване на зала в Община Видин не е подадено официално и по надлежния ред. Още веднъж напомняме и че на Корнелия Нинова е предоставена за ползване залата на общинската Симфониета – Видин. Считаме, че с изнасянето на тези подробности около процедурата и писмото, от което е видно кога реално е постъпило по надлежния ред искането за залата, за пореден път от ГЕРБ изобличаваме опитите на БСП за манипулации и тиражиране на фалшиви новини", заявяват още от ГЕРБ.

Actualno.com

Етикети:

 • Боко Мазника от БРЕГ 7 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  КОМУНЯГИТЕ , ОТ ЗЛОБА , ВИЯТ КАТО ЧАКАЛИ ! ПРИЯТНИ ЗВУЦИ ! АМИ , ИМА ЗАЩО.... ! НА РУСКИЯТ ПОП КИРО МУ ЗАБИХА ЦАРЕВИЧЕН КОЧАН ОТЗАД , МАКЕДОНИЯ - В НАТО , УКРАЙНА - С НЕЗАВИСИМА ЦЪРКВА , НА....... ХАЙДЕ , ЗА ЕДИН ДЕН ВИ СТИГА ! СЕГА , ХУБАВОТО , А ТО Е , ЧЕ СЛЕД ЯДРЕНАТА ВОЙНА , ПУТИН ЩЕ ОТИДЕ В РАЯ КАТО ПИСАР НА СВЕТИ ПЕТЪР , ВСИЧКИ РУСНАЦИ И ТЕ В РАЯ КАТО РАЙСКИ МЕТАЧИ ! ТЪЙ РЕЧЕ ПУТЮ И ВСИЧ КИ виж още ›› ГО ЧУХМЕ ! ЗА БЪЛГАРСКИТЕ РУСОСИФИЛИСТИЦИ , НИЩО НЕ РЕЧЕ ! СИГУРНО ЩЕ ГИ НАЗНАЧАТ ЗА РАЙСКИ ТЕЛЯЦИ ! А ПЪК НИЕ , ЩЕ СЕ МОТАЕМ ИЗ ОБЛАЦИТЕ БЕЗРАБОТНИ И ПРЕМРЪЗНАЛИ ! ТЪЙ НИ СЕ ПАДА.......
 • Боко Мазника от БРЕГ 7.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  До 7 Неграмотен Идиот и Лумпен от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените, това не е писано от мен Боко Мазника от БРЕГ!!!
  : 1 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 6 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Дори борисовото правителство да падне, умният български народ пак ще избере ГЕРБ, а не крадците и убийците от омразната ниновска БСП/БКП, вярна до гроб на Москва.
 • Боко Мазника от БРЕГ 6.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  До 6 Неграмотен Идиот и Лумпен от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените, това не е писано от мен Боко Мазника от БРЕГ!!!
  : 1 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 5 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ, ВЕЛИКА ПОБЕДА НАД ФАШИЗЪМА И КАПИТАЛИЗЪМА - СИМЕОНОВ ПАДНА !!! ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ВЪВ ВЪЗТОРГ- ОТ ''ПОЗИТАНО''20 ДО ЮЖНА АФРИКА , от вашинггон ДО НАЙ+ВЕЛИКИЯ ГРАД НА СВЕТА МОСКВА ! ОРЪДЕЙНИ ЗАЛПОВЕ , ЗАРИ И ТОПОВНИ ГЪРМЕЖИ !!! ЧЕРВЕНИТЕ ИМПЕКСОВИ МАЙКИ ДРУСНАХА МАЛКО ХОРЦЕ И КАЗАХА ,ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ БОРБАТА ДО ПЪЛНАТА И ОКОНЧАТЕЛНА......ТАКОВА.... ! ЛЮБИМ АТА НИ ДР виж още ›› УГАРКА КУРНЕЛИ НИНОВНАЯ ИМПЕКСОВА, ОТ РАДОСТ , ИЗПАДНА В ОСОБЕНО СЪСТОЯНИЕ , НО ЩЕ СЕ ОПРАВИ ! ОБИЧАНИЯТ НАШ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ , НАРИЧАН ЛЮБОВНО ОТ НАШИЯ НАРОД ФАТМАКА, ЛЬОТЧИКА, БЪЛГАРСКИЯТ ПИНОЧЕТ, С ВЕЛИКА РАДОСТ , ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛНА ТЕЛЕГРАМА ! Имаме и кахър ! До довечера трябва да монтираме в Перловската река, наш си крайцер ''Аврора'', без чийто гръм не можем да започнем ВЕЛИКАТА БИТКА ЗА БЮДЖЕТ.....ПАРДОН , ЗА СВОБОДАТА !!! ВПЕРЬОД , ТОВАРИЩИ !!!
 • Боко Мазника от БРЕГ 5.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  До 5 Неграмотен Идиот и Лумпен от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените, това не е писано от мен Боко Мазника от БРЕГ!!!
  : 1 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 4 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Винаги ми е чудно как супербогати членове на БСП се грижат лицемерно за бедните и онеправдани българи и безскрупулно ги лъжат как денонощно мислят и милеят за тях. Такъв безочлив пример е Корнелия Нинова- водачката на социалистите у нас. Такъв пример е и Румен Радев, който при пенсионирането си е получил 132 000 лева(сто тридесет и две хиляди лева), а пък осемдесетгодишният му баща кара с кеф среб виж още ›› рист Мерцедес из улиците на Харманли и околностите.
 • Боко Мазника от БРЕГ 4.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  До 4 Неграмотен Идиот и Лумпен от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените, това не е писано от мен Боко Мазника от БРЕГ!!!
  : 1 !
 • Октомври 3 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  Що за тапири са писачите отдолу в 1?!!
 • Боко Мазника от БРЕГ 2 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Ах, през тази устичка Курнелийна са влезнали много парици- милиони!
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  До 2 Неграмотен Идиот и Лумпен от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените, това не е писано от мен Боко Мазника от БРЕГ!!!
  : 1 !
 • Кукувицата 1 Кукувицата преди 1 година Профил на трол?
  Цвъкалото е едър Павиан от породата Маймуняци Лакеи !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  И най-мрачните прогнози за полицейщина се оказаха верни!!! МВР освен, че е пряка отговорност на Цветанов е и любимият ресор на Смешникът Борисов!!! Тоест, всичко важно случващо се в тази институция не става, без личното одобрение на Борисов!!! Следователно и отговорността за тези фрапиращи нарушения в МВР, е главно на Смешникът Борисов и Цветанов!!!! А единственият ход в една демократична страна с виж още ›› лед подобни разкрития е – оттеглянето на Смешникът Борисов и Цветанов от политиката!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка “!!!
  : 7 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.2 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  И най-мрачните прогнози за полицейщина се оказаха верни!!! МВР освен, че е пряка отговорност на Цветанов е и любимият ресор на Смешникът Борисов!!! Тоест, всичко важно случващо се в тази институция не става, без личното одобрение на Борисов!!! Следователно и отговорността за тези фрапиращи нарушения в МВР, е главно на Смешникът Борисов и Цветанов!!!! А единственият ход в една демократична страна с виж още ›› лед подобни разкрития е – оттеглянето на Смешникът Борисов и Цветанов от политиката!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка “!!!
  : 7 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.3 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  При управлението на ГЕРБ и ОП, нещата в страната са неспасяеми!!! Подслушване, репресии, псувания, заговори, интриги, простотии и др. !!! Смешникът Борисов със своята маша Цветанов докараха държавата до тази ситуация!!! Смешникът Борисов и Цветанов бавно и неотвратимо вървят към пандиза!!! В най-новата история на България само един факт е по-срамен от управлението на Смешникът Борисов и това виж още ›› е фактът, че Смешникът Борисов и Цветанов са още на свобода!!! Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 6 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.4 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Цветанов лъже, лъже, лъже!!! Нравствеността, самият бит на герберската шайка е под нивото на каруцарите от Сточна гара!!! След този запис само пълен нравствен урод може да гласува за Смешникът Борисов и неговата герберската шайка!!! Защитници на ГЕРБ, не се ли сещате, че след всички тези неща, които излязоха в последните дни ГЕРБ вече не могат „Никога повече да управляват държавата”!!! Смешникъ виж още ›› т Борисов е един простак, но гласоподавателите на ГЕРБ го смятат за свои идол!!! Смешникът Борисов не знае какво е етикет, език на тялото, култура и реторика!!! Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 8 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.5 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Ако Цветанов беше честна личност, след тия позорни разкрития, щеше да си подаде незабавно оставката и да се откаже от имунитета си, но Цветанов доказа, че не е честен човек и не държи на думата си!!! Но какъвто е Цветанов, такъв е и Смешникът Борисов и цялата им партия е същата, сбирщина от крадци, лъжци, убийци и мафиоти, това е истината за ГЕРБ!!! Няма привърженици на други партии, толкова негр виж още ›› амотни и толкова прости каквито са ГЕРБ!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 7 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.6 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Групировката ГЕРБ и ОП действат като старите групировки - изнудват, крадът, присвояват нагло и още по-нагло слага лепенки ГЕРБ и ОП!!! Ако си от ГЕРБ и ОП ставаш за всичко, но проблемът е, че само съдии, прокурори, полицаите, тъпанари, мафиоти и мутри са в този отбор на мафията!!!! Проверки и обиски МОГАТ да се правят навсякъде, но трябва съдебно решение !!! Не може КОНПИ и полицаите да безчинств виж още ›› ат навсякъде !!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 6 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.7 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Мафия на ГЕРБ и ОП започнаха да използват създадената и контролирана от тях Специализирана прокуратура за сплашване, за заплаха, за публично унижение на своите противници!!! Опитват се да смажат тези, които показват как ГЕРБ и ОП - тази организирана престъпна група, разграбва България!!!. Това няма да спре умният български гласоподавател!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка виж още ›› “ !!!
  : 6 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.8 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Мафия на ГЕРБ и ОП започнаха да използват създадената и контролирана от тях Специализирана прокуратура за сплашване, за заплаха, за публично унижение на своите противници!!! Опитват се да смажат тези, които показват как ГЕРБ и ОП - тази организирана престъпна група, разграбва България!!!. Това няма да спре умният български гласоподавател!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка виж още ›› “ !!!
  : 6 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.9 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Мафия на ГЕРБ и ОП е овладяла всички институции в държавата, както и всички медии. С малки изключения. Така омертата се спазва, но тя наказва всички. Унизена България се отдалечава все повече от Европейските ценности. Смешникът Бойко Борисов, без срам и притеснение ни унижава навсякъде по света. Наскоро дори и в ООН. Европейската сцена вече му е тясна. Смешникът Бойко Борисов не спира да говори виж още ›› простотии, хвалби и лъжи. Също като при безразборното строителство навсякъде в страната. Не стига, че мафиотите на ГЕРБ и ОП ни ограбиха, но вече ни натрапват и какво да гледаме, слушаме и "ценим" !!! Обезличаването на нацията води до нейното намаляване, чувствително и безвъзвратно!!! Метастазите са обхванали всички области на живота у нас и населението няма защита от тях. Но защо българският народ, не иска да се защитава??? Но малкото борещи се с тях са все по-притиснати и безпомощни!!„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 5 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.10 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Най-опасни са предложенията за измененията в преференциалния вот от ДПС. Цветан Цветанов каза, че ако не приемем предложенията на ДПС, пада правителството. Така той перафразира думи на Станишев от преди години, когато той каза, че ако не изберем Пеевски, ще падне правителството. „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 6 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 1.11 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  До 1, 1.1 ....1.10 +++ Неграмотен Идиот и Лумпен от ГЕРБ, ОП, "Да, България", ДСБ и Зелените, това не е писано от мен Боко Мазника от БРЕГ!!!
  : 0 !