Цацаров не иска похвали от Румен Петков

17688
Цацаров не иска похвали от Румен Петков
Снимка: БГНЕС

Бих се притеснил, ако някога чуя похвала от устата на Румен Петков. Това каза Сотир Цацаров, главен прокурор на Република България, в интервю за предаването „120 минути“ на БТВ.

„Тогава може би ще се притесня, че върша нещо нередно“, добави Цацаров и с това отговори на обвиненията на Румен Петков, че е джобно ножче в ръцете на Делян Пеевски. Относно призива на Петков да подаде оставка главният прокурор отвърна с атака, като припомни на бившия вътрешен министър за „срещи на басейна „Спартак“, за срещи с „оперативно интересни братя“ и свърза тази му активност с политическа цел.

Цветан Василев готвел пресконференция, която "ще срине" България?

Мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев е заплашил, че ако бъде приет законопроект на ДПС за КТБ, той щ...

Обвиненията на Радан Кънев в същата посока Сотир Цацаров обясни със с предизборна тактика и желание да бъде „политически забелязан“ и „политически консумиран“ от страна на Радан Кънев. В тази връзка той препоръча на Кънев да има по-обмислено поведение като изяви пред тези, които са го избрали, с тактиката на „извиване, пукане, чупене на ръце“.

В отговор на въпроса на водещия той ли е човекът на Делян Пеевски, Цацаров направи ретроспекция на годините на своя мандат, като посочи, че през различни периоди той е би обявяван ту за човек на Цветанов, ту за човек на Борисов, после на Пеевски и обобщи, че легендата продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика