Цветанов: ДПС не може да прости на ГЕРБ, че влязохме в техните бастиони

16078
Цветанов: ДПС не може да прости на ГЕРБ, че влязохме в техните бастиони
Снимка: БГНЕС

"ДПС не може да прости на ГЕРБ, че влязохме в техните региони в страната. Те смятаха, че имат бастиони, които могат да бъдат купувани, но бе сложен край на тази практика".

Това обяви в община Суворово зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. Заедно с кандидатите за евродепутати той се срещна с граждани, предаде БГНЕС.

"Ако не гласуваме на 25 май, ще се запази статуквото, ще властват задкулисието и страхът", допълни Цветанов. Водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев го подкрепи, като добави, че го тревожи това, че в някои кътчета на България се случват неща, които са неприемливи не по евро,а дори по балкански стандарти, и ако мислят по различен начин, хората биват наказвани. "Моята мисия е Европа да стигне до всички кътчета на България", каза Дончев. И изтъкна, че България трябва да стане държава, в която да има ред и правила.

На срещата в Суворово присъстваха още кандидатите за евродепутати Емил Радев, Ева Паунова и Августина Цветкова, кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних, варненски народни представители. Всички заедно се разходиха из пазара на Суворово, където ги посрещнаха много хора. Жители на общината се стекоха да поздравят гостите, да се ръкуват с тях, да си направят снимка за спомен, но и да поставят своите въпроси.

КС образува дело по искането на ГЕРБ за комисията "Плевнелиев"

Конституционният съд (КС) образува конституционно дело по искане на ГЕРБ за обявяване на противоконституционност на решението на 42-р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика