Цветанов обикаля страната, но засега нямало да прави партия

2399
Цветанов обикаля страната, но засега нямало да прави партия
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов засега няма да прави партия. Това обяви самият той пред БНР, опровергавайки медийни публикации, че на 19 април ще учреди нова политическа формация. "Мога да кажа, че на датата 19 април няма да правя партия", заяви бившият втори човек в ГЕРБ.

По думите на бившия вътрешен министър и бивш председател на ПГ на партията на Бойко Борисов в обществото има нагласи за ново политическо формирование.

Завръщането на Цветанов като мъдрец

Един призрак броди из медиите. Цветан Цветанов, разбира се, се завръща - както вече бяхме предвидили. Този път с нов облик. В ролята н...

"Няма да скрия, че са много хората, които желаят да се направи нов политически проект, който действително да бъде на една по-здрава основа, за реални политики и за политики, с които действително да бъдат защитавани интересите на малкия и средния бизнес", допълни той.

Бившият политик пътува из страната и се среща с различни хора, за да изпълни поставените пред ръководения от него Евроатлантически център за сигурност цели. "Действително посещавам населени места в страната, тъкмо приключих среща в Горна Оряховица, следва такава във Велико Търново, а след това продължавам към Русе", сподели той.

"Това, което искаме да реализираме чрез Евроатлантическия център за сигурност, е да направим съответните обсъждания на теми, свързани с политики и това, което е разписано в нашата неправителствена организация. Дейности, които са свързани със сигурността на страната и с евроатлантическите ценности, за които трябва все повече и повече да говорим, защото виждаме, че с фалшивите новини и хибридните атаки, с дезинформацията обществото бива заблуждавано", коментира Цветанов.

Срещите в страната "са желание на всички тези граждани, които са в тези населени места, да може да се дискутира по тези теми, за които споменах. И неслучайно ние направихме съответните първи събития, когато бяха на Евроатлантическия център", каза още той.

Унгарци правят пари от фалшиви новини за коронавируса

Разбиха мрежа за фалшиви новини за разпространението на коронавируса в Унгария, съобщи АФП. Унгарската полиция съобщи, че е разбила мр...

Основният фокус на Цветанов остава свързан с организацията му и нейните приоритети. "Към настоящия момент единствената ми енергия е само за Евроатлантическия център за сигурност и евентуалното провеждане на съответните събития във всяка една областна точка на страната", заяви Цветанов в отговор на въпроса дали подготвя нова партия на друга дата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Назначиха нов заместник-министър на иновациите и растежа

Геновева Петрова: Очаква се интересна кампания, но със същите резултати

Росица Матева: Не очаквам хаос на изборите

Главчев: До 15 май изплащаме на земеделците парите по украинската помощ

ПП-ДБ внася искане за освобождаването на Росен Желязков

Румен Радев: Депутатите да проверят защо капацитетът по договора с "Боташ" остава неизползван

Без пенсия за репресирани: Комисия в парламента отхвърли идеята на ГЕРБ и ДПС

Асен Василев не е получавал призовка за разпит (ВИДЕО)

Петър Витанов обяви, че няма да се кандидатира за евродепутат

"Министерството не е хан": Асен Василев отрече да се е срещал с обвинените в контрабанда

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика